Αποκαλύψεις για τον 52χρονο που έσφαξε τη μάνα του – Εμπλέκεται σε πνιγμό και βιασμό!

//

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες του βίου του 52χρονου, ο οποίος χθες έσφαξε τη μητέρα του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Θάρρος» ο μητροκτόνος εμπλέκεται σε πνιγμό γυναίκας αλλά και σε βιασμό συγγενικού του προσώπου!

Επιβεβαιώνονται πλήρως οι πληροφορίες που από χθες κυκλοφορούν, σχετικά με το παρελθόν του 52χρονου, ο οποίος έσφαξε την 86χρονη μητέρα του.

Διάβασε και αυτό: Έγκλημα στη Μικρή Μαντίνεια: Στο νοσοκομείο της Καλαμάτας φρουρούμενος ο 52χρονος μητροκτόνος

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ της εφημερίδας «Θάρρος» αποκαλύπτει ότι όχι μόνο ο 52χρονος ήταν γνωστός στις αστυνομικές αρχές, αλλά ότι είχε εμπλακεί σε σοβαρά αδικήματα. Όπως σημειώνεται στο εν λόγω ρεπορτάζ ο μητροκτόνος το είχε προφυλακιστεί το 2011, αφού είχε ρίξει μια ηλικιωμένη γυναίκα στο λιμάνι της Καλαμάτας, με αποτέλεσμα αυτή να πνιγεί, ενώ το 2014 είχε βιάσει συγγενικό του πρόσωπο!

Διάβασε και αυτό: Σεσημασμένος και γνωστός στις αστυνομικές αρχές ο 52χρονος μητροκτόνος της Μικρής Μαντίνειας!

Οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του 52χρονου μητροκτόνου θέτουν μια σειρά από ερωτήματα, καθώς φαίνεται ότι ήταν σεσημασμένος, ότι η τοπική κοινωνία, τουλάχιστον, γνώριζε την παραβατική του συμπεριφορά, ενώ ήταν γνωστά και τα ψυχιατρικά ζητήματα που αντιμετώπιζε. Παρόλα αυτά, για ακατανόητους λόγους, ο εν λόγω άνδρας κυκλοφορούσε ελεύθερος!

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Φυτεία με 394 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκε στη Μεσσηνία με τη συνδρομή ελικοπτέρου (φωτογραφίες)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αστεροσκοπείο: Αποκαλυπτικό βίντεο για τη διασπορά του καπνού από τις φωτιές – Εικόνες από τη Μεσσηνία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία: 14 συλλήψεις – Εξιχνιάστηκε κλοπή σε υποκατάστημα τράπεζας – Δικογραφία για απάτη

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (7/11) εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Κατά