Άνω Μεσσηνία: 95 πυροσβέστες και 25 οχήματα επιχειρούν υποστηρίζει ο Νίκος Χαρδαλιάς

5 Αυγούστου 2021

Τελείως διαφορετική εικόνα από αυτή που παρουσίασε η δήμαρχος Οιχαλίας, Παναγιώτα Γεωργακοπούλου, εμφάνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, σχετικά με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής που επιχειρούν στο πύρινο μέτωπο της Μέλπειας.

Συγκεκριμένα, κατά την ενημέρωση για την πορεία των πυρκαγιών που εξελίσσονται στη χώρα ο κ. Χαρδαλιάς, αναφερόμενος στη φωτιά στην άνω Μεσσηνία, σημείωσε ότι επιχειρούν 95 πυροσβέστες με 25 οχήματα, ενώ δήλωσε ότι μέχρι το τελευταίο φως της ημέρας έκαναν ρίψεις νερού 2 ελικόπτερα και 6 αεροσκάφη.

Οι δηλώσεις και τα στοιχεία που παρέθεσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις δηλώσεις της δημάρχου Οιχαλίας, Παναγιώτας Γεωργακοπούλου, η οποία μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN το μεσημέρι της Πέμπτης δήλωσε ότι στην περιοχή επιχειρούν μόνο 4 πυροσβεστικά οχήματα, ενώ τόνισε ότι το μεγάλο βάρος της αντιμετώπισης της πυρκαγιάς το έχουν σηκώσει οι εθελοντές και οι κάτοικοι της περιοχής.

Διάβασε και αυτό: Ξέσπασμα της δημάρχου Οιχαλίας για τη φωτιά στην άνω Μεσσηνία – «Μας αφήσανε να καούμε» δηλώνει – Πάνω από 1.500 άνθρωποι στο δρόμο (video)

Διάβασε και αυτό: Συναγερμός στην άνω Μεσσηνία: Κάτοικοι εγκαταλείπουν τις οικίες τους – Καίγονται σπίτια!

Διάβασε και αυτό: Άνω Μεσσηνία: Στις φλόγες ένα ολόκληρο χωριό – Σε επιφυλακή για εγκλωβισμένους

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δύσκολες ώρες και για τη Μάνη: Συνεχίζει ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά – Εκκενώνονται χωριά στην περιοχή

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ξέσπασμα της δημάρχου Οιχαλίας για τη φωτιά στην άνω Μεσσηνία: Μας άφησαν να καούμε

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Χαρίτσης: «Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα»

«Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα», δηλώνει ο Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξη του στην

Μενδώνη από την Καλαμάτα: «Η Ελλάδα πρέπει ενωμένη, με πίστη στη δημοκρατία και στις οικουμενικές αξίες του δυτικού πολιτισμού, να προχωρεί μπροστά»

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, παρέστη στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Καλαμάτα

Δείτε επίσης