Στον εισαγγελέα ο φερόμενος ως εμπρηστής της Άνθειας – Δηλώσεις Χαρδαλιά για τη σύλληψη στην Καλαμάτα

//

Στον αρμόδιο εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ο άντρας που συνελήφθη και κρατείται για την πυρκαγιά στην Άνθεια. Με τρεις απόπειρες εμπρησμού τον συνδέει η Πυροσβεστική. Ανακοινώσεις για τη σύλληψη από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας.

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα οδηγηθεί αύριο άντρας που συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής και φέρετε να συνδέετε με την πυρκαγιά της Άνθειας του δήμου Καλαμάτας, η οποία κατέκαψε χθες χιλιάδες ελαιόδεντρα και έθεσε σε κίνδυνο σπίτια και ολόκληρα χωριά της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Ο εν λόγο άνδρας κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της έκτακτης ενημέρωσης για τις πυρκαγιές, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 21:30. Ο κ. Χαρδαλιάς έκανε ιδιαίτερη μνεία στην σύλληψη της Καλαμάτας και σημείωσε ότι ο άνδρας που κρατείται φέρεται να εμπλέκεται σε τουλάχιστον 3 περιπτώσεις εμπρησμών.

Διάβασε και αυτό: Σύλληψη άνδρα για εμπρησμό στην Καλαμάτα – Για εμπλοκή του με την πυρκαγιά στην Άνθεια μιλούν οι πρώτες πληροφορίες

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τσίπρας: Να στηρίξουμε όσους δίνουν τη μάχη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ηλεία: Ένα από τα πύρινα μέτωπα πέρασε στην Αρκαδία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ