4η ημέρα αγωνίας στη Μεσσηνία: 95 πυροσβέστες στο μέτωπο της Μέλπειας – Σε επιφυλακή και στο Βλαχόπουλο

7 Αυγούστου 2021

Δύσκολη αναμένεται να είναι και το Σάββατο στη Μεσσηνία, καθώς οι πυρκαγιές στην Άνω Μεσσηνία, αλλά και στο Βλαχόπουλο εξακολουθούν να είναι ανεξέλεγκτες. Μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων για να σωθούν οικισμοί και χωριά.

95 πυροσβέστες και 25 οχήματα επιχειρούν στην περιοχή της Άνω Μεσσηνίας, στην οποία εξελίσσεται το πιο μεγάλο πύρινο μέτωπο του Νομού.

Συγκεκριμένα, σε ενημέρωση της Πυροσβεστική για τη φωτιά στη Μέλπεια σημειώνεται:

«Η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 4η Αυγούστου, στην Μέλπεια Μεσσηνίας, είναι σε εξέλιξη και επιχειρούν 95 πυροσβέστες, με 3 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 25 οχήματα και 1 Ε/Π. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου Ο.Τ.Α.»

Η πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε την περασμένη Τετάρτη, έκαιγε όλο το βράδυ ανεξέλεγκτη και οι δυνάμεις κατάσβεσης, πλέον, εστιάζουν την προσοχή τους στην προστασία των οικισμών και των χωριών της περιοχής.

Διάβασε και αυτό: Ολονύκτια μάχη με την πύρινη λαίλαπα: Δείτε ζωντανά την εξέλιξη των πυρκαγιών στη Μεσσηνία

Στο Βλαχόπουλο η πυρκαγιά εξακολουθεί να μαίνεται ανεξέλεγκτη και να καίει δύσβατες εκτάσεις. Προς το παρόν δεν κινδυνεύουν οικισμοί ή χωριά, ωστόσο υπάρχει ετοιμότητα, καθώς η πυρκαγιά εξελίσσεται κοντά στα χωριά Χατζή, Κρεμμύδια και Βλαχόπουλο.

ALTER EGO MEDIA - Ανακοίνωση Διάθεσης Ενημερωτικού Δελτίου
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Αριοχώρι – Άμεση αντιμετώπιση αναζωπύρωσης στην Άνθεια (φωτογραφίες)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χωρίς ρεύμα 68.000 καταναλωτές σε Αττική, Εύβοια, Πελοπόννησο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Δείτε επίσης