Μια ανάσα από τα σπίτια η πυρκαγιά στην Άνω Μεσσηνία – Συγκλονιστική μάχη στο πύρινο μέτωπο

7 Αυγούστου 2021

Τιτάνια μάχη, προκειμένου να αποτραπεί η καταστροφή οικιών στην Άνω Μεσσηνία, έδωσαν ολόκληρη την ημέρα επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, κάτοικοι της περιοχής και εθελοντές.

Ανεξέλεγκτη εξακολουθεί να μαίνεται η πυρκαγιά στην Άνω Μεσσηνία, η οποία καίει τα πάντα στο διάβα της για 4η ημέρα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας στην περιοχή επιχείρησαν 95 πυροσβέστες με 25 οχήματα, κάτοικοι της περιοχής και εθελοντές.

Το πύρινο μέτωπο απείλησε τα χωριά Δεσσύλα και Φίλια και δόθηκε πραγματική μάχη, η οποία διαρκεί ακόμα, προκειμένου να μην καταστραφούν σπίτια.

Διάβασε και αυτό: 4η ημέρα αγωνίας στη Μεσσηνία: 95 πυροσβέστες στο μέτωπο της Μέλπειας – Σε επιφυλακή και στο Βλαχόπουλο

Η πυρκαγιά έχει περάσει πλέον και στην Αρκαδία, όπου και εκεί γίνεται αγώνας, προκειμένου να προστατευτούν χωριά και οικισμοί.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

49 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία το τελευταίο 24ωρο – 2.768 νέες μολύνσεις στη χώρα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εφιάλτης χωρίς τέλος στην Άνω Μεσσηνία: Παρανάλωμα του πυρός 80.000 ελαιόδεντρα λένε οι πρώτες εκτιμήσεις!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Συνέδριο για τη γεωργία στην Καλαμάτα: Με ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία Σαμαρά – «Πρώτη» του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στη Μεσσηνία

Επίτιμος ομιλητής συνεδρίου με θέμα τα αγροτικά ζητήματα, το οποίο πραγματοποιείται στο Μέγαρο Χορού, ο πρώην Πρωθυπουργός. Κεντρικός εισηγητής ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ιστορική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας: Καλείται να αποφασίσει επί της προτάσεως της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση ιδιωτικής πανεπιστημιακής σχολής

Να εγκρίνει τη διάθεση χώρου στο Ανατολικό Κέντρο, προκειμένου να ανεγερθεί το κτίριο που θα στεγάσει την ιδιωτική πανεπιστημιακή Σχολή Τουρισμού και

Ανακοινώνει τις αποφάσεις του για τους νέους αντιπεριφερειάρχες ο Δημήτρης Πτωχός – Στην Τρίπολη σήμερα οι Σύμβουλοι της παράταξης «Πελοπόννησος Μπροστά»

θέμα ωρών είναι πλέον η επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων των νέων αντιπεριφερειαρχών στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Δείτε επίσης