Απίστευτες καταγγελίες για τον Π. Νίκα: Την ώρα που η Πελοπόννησος καιγόταν ο περιφερειάρχης φέρεται να έκανε ανέμελος μπάνιο στην Καλαμάτα!

Σάλος έχει προκληθεί στην Πελοπόννησο και στη Μεσσηνία, καθώς από χθες κυκλοφορεί η πληροφορία που θέλει τον Περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα, την Κυριακή το μεσημέρι να απολαμβάνει χαλαρός το μπάνιο του σε γνωστή παραλιακή ταβέρνα της Καλαμάτας, ενώ τα πύρινα μέτωπα εξελίσσονταν σε Μεσσηνία, Αρκαδία και Λακωνία!

Σοκ προκαλεί η πληροφορία που κυκλοφορεί στη Μεσσηνία και θέλει τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, να χαλαρώνει σε παραλιακή ταβέρνα της Καλαμάτας την ίδια στιγμή που η πύρινη λαίλαπα κατέκαιγε τα πάντα στο πέρασμά της σε τρεις νομούς της αρμοδιότητάς του.

Το περιστατικό, σύμφωνα με μάρτυρες, έλαβε χώρα την Κυριακή το μεσημέρι σε γνωστή ταβέρνα της Καλαμάτας.

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν έναν περιφερειάρχη άνετο, ο οποίος συνοδευόμενος από δύο ακόμα πρόσωπα, εμφανίστηκε στην παραλία με βερμούδα, προκειμένου να δροσιστεί.

Στην παραλία που εμφανίστηκε ο κ. Νίκας, σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, επικράτησε παγωμάρα, καθώς όσοι αντίκρυσαν το θέαμα δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ενώ οι φωτιές κατακαίνε τρεις περιοχές της αρμοδιότητάς του εκείνος χαλαρώνει σε παραλία σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Το ζήτημα είναι εξαιρετικά σοβαρό και πλέον ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου επιβάλλεται είτε να διαψεύσει τις μαρτυρίες, είτε να δικαιολογήσει το γεγονός.

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σάλος με αστυνομικό της Διεύθυνσης Αρκαδίας – Στα χέρια του Πούπουζα η έρευνα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τρομάζει η επόμενη μέρα στην Άνω Μεσσηνία – Συντριπτικό πλήγμα στους αγρότες της περιοχής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Καλαμάτας: Ευρεία σύσκεψη για τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια των Άριος, Αρφαρών και Θουρίας

Eυρεία σύσκεψη, υπό τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, παρουσία εκπροσώπων των μελετητών, αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων, καθώς και προέδρων Κοινοτήτων των Ενοτήτων,

«Χρυσάφι» στα χέρια του δήμου Καλαμάτας: Στα 520.000 ευρώ η αξία κληροδοτήματος στην Κηφισιά – Η πρόταση για κατεδάφιση και η αξιοποίηση

Στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (27/5), θα συζητηθεί η έκθεση εκτίμησης του κληροδοτήματος «Αικατερίνης Χανδρινού». Η

Δείτε επίσης