Θέατρο του παραλόγου με θεατές τους συκοπαραγωγούς: Ο Λαμπρόπουλος ζήτησε αναγγελία ζημιών που ήδη έχει γίνει!

19 Αυγούστου 2021

Γκάφα ολκής η παλαιοκομματική παρέμβαση για τα μάτια του κόσμου; Σε αυτό το ερώτημα – δίλλημα καλείται να απαντήσει ο βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο οποίος σήμερα, σε σχετικό δελτίο που δημοσιοποίησε, ανακοίνωσε ότι επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο, και του ζήτησε να προχωρήσει ο Οργανισμός σε αναγγελία για τις ζημιές που έχουν υποστεί οι συκοπαραγωγοί από τον καύσωνα.

Το δελτίο τύπου του κ. Λαμπρόπουλου:

Ωστόσο, είτε ο κ. Λαμπρόπουλος …ξέχασε, είτε δεν γνώριζε ότι ο δήμος Μεσσήνης έχει ανακοινώσει ότι οι αναγγελίες αυτές έχουν εγκριθεί από τις 13 Αυγούστου και ότι ήδη έχει ξεκινήσει και ολοκληρώνεται στις 27 Αυγούστου η περίοδος υποβολής αιτήσεων!

Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Μεσσήνης:

Το ακόμα πιο περίεργο της υπόθεσης είναι ότι, σύμφωνα με τον κ. Λαμπρόπουλο, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Ανδρέας Λυκουρέντζος, διαβεβαίωσε τον βουλευτή σήμερα (19 Αυγούστου) ότι θα δώσει εντολή για μια διαδικασία η οποία έχει εγκριθεί από τις 13 Αυγούστου!

Αν αυτό ισχύει τότε είτε ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ είναι …ξεχασιάρης, είτε αποδέχεται να συμμετέχει σε παιχνίδια εντυπώσεων.

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χρυσοχοΐδης: Οριοθετήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος η πυρκαγιά στα Βίλια

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΑΟΚ: Ισοπαλία και πάει για τη νίκη στην Κροατία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Π. Μαντάς: «Μόνο η ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας θα λέγεται Kalamata Olives απαντά το Υπουργείο και προειδοποιεί για πρόστιμα σε τυχόν παραβάτες»

Μόνο πιστοποιημένες επιχειρήσεις επιτραπέζιας ελιάς μπορούν να κάνουν χρήση των προστατευόμενων ενδείξεων «Ελιά Καλαμάτας» και «KALAMATA OLIVES», διαφορετικά διατρέχουν τον κίνδυνο επιβολής

Δείτε επίσης