Κίνηση «ματ» στο χώρο του καφέ από την εταιρεία «ΣΠΙΝΟΣ»: Αποκλειστική συνεργασία για την Ελλάδα με την «Lazzarin Cafe»

1 Σεπτεμβρίου 2021

Σε μια σημαντική επιχειρηματική κίνηση προχώρησε η μεσσηνιακή εταιρεία «Γ. ΣΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ», καθώς ανακοίνωσε τη συνεργασία της με μια από τις σημαντικότερες Ιταλικές εταιρείες στον χώρο του καφέ, την «Lazzarin Cafe».

Με τον τρόπο αυτό η η μεσσηνιακή εταιρεία «ΣΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ» προχωρά σε ένα στρατηγικό αναπτυξιακό βήμα, δεδομένου ότι η συνεργασία με την εν λόγω εταιρεία αφορά ολόκληρη τη χώρα, ενώ διευρύνει σημαντικά την γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών της προς τους πελάτες της.

Με αφορμή το νέο βήμα της εταιρείας του ο ιδιοκτήτης της, Γιώργος Σπίνος, ανέφερε σε δήλωσή του:

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας “ Γ. ΣΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ” ανακοινώνουμε την έναρξη εμπορικής συνεργασίας μας με τη γνωστή Ιταλική εταιρεία “Lazzarin Cafe”, που διαπρέπει επί 30 χρόνια στην παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας Ιταλικού καφέ, για την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της στην Ελλάδα.

Η εταιρεία “Lazzarin Cafe” αποτελεί μέλος της κοινοπραξίας Consorzio per la tutela del Caffe Espresso Italiano, που στοχεύει στην προστασία και προαγωγή του παραδοσιακού Ιταλικού καφέ espresso και στην αναγνώρισή του από την UNESCO ως άυλης κληρονομιάς της ανθρωπότητας και του Gruppo Triveneto Torrefattori Caffe, που προάγει συγκεκριμένες ποιοτικές προδιαγραφές για τον Ιταλικό καφέ.

Τη νέα αυτή συνεργασία μας, αποφασίσαμε με γνώμονα τη διεύρυνση της παροχής νέων υψηλής ποιότητας προϊόντων καφέ στους πελάτες μας, με τη γνωστή αξιοπιστία και συνέπεια της εταιρείας μας.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

H ανακοίνωση της αστυνομίας για τον ανθρώπινο σκελετό που βρέθηκε θαμμένος σε αυλή σπιτιού στην Κυπαρισσία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ήττα πριν τα επίσημα για την Εθνική

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Απομακρύνεται η σαχαριανή σκόνη – Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία – Εικόνες από την Καλαμάτα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του συστήματος DUST/METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης, με την ονομασία «Minerva Red», που εκδηλώνεται στη

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: «Η Εκκλησία έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά ανοίγματα, αλλά δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις»

Στην εκπομπή « Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε την Τετάρτη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. O Μητροπολίτης Μεσσηνίας αναφέρθηκε στον νόμο

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης