Κίνηση «ματ» στο χώρο του καφέ από την εταιρεία «ΣΠΙΝΟΣ»: Αποκλειστική συνεργασία για την Ελλάδα με την «Lazzarin Cafe»

/

Σε μια σημαντική επιχειρηματική κίνηση προχώρησε η μεσσηνιακή εταιρεία «Γ. ΣΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ», καθώς ανακοίνωσε τη συνεργασία της με μια από τις σημαντικότερες Ιταλικές εταιρείες στον χώρο του καφέ, την «Lazzarin Cafe».

Με τον τρόπο αυτό η η μεσσηνιακή εταιρεία «ΣΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ» προχωρά σε ένα στρατηγικό αναπτυξιακό βήμα, δεδομένου ότι η συνεργασία με την εν λόγω εταιρεία αφορά ολόκληρη τη χώρα, ενώ διευρύνει σημαντικά την γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών της προς τους πελάτες της.

Με αφορμή το νέο βήμα της εταιρείας του ο ιδιοκτήτης της, Γιώργος Σπίνος, ανέφερε σε δήλωσή του:

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας “ Γ. ΣΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ” ανακοινώνουμε την έναρξη εμπορικής συνεργασίας μας με τη γνωστή Ιταλική εταιρεία “Lazzarin Cafe”, που διαπρέπει επί 30 χρόνια στην παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας Ιταλικού καφέ, για την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της στην Ελλάδα.

Η εταιρεία “Lazzarin Cafe” αποτελεί μέλος της κοινοπραξίας Consorzio per la tutela del Caffe Espresso Italiano, που στοχεύει στην προστασία και προαγωγή του παραδοσιακού Ιταλικού καφέ espresso και στην αναγνώρισή του από την UNESCO ως άυλης κληρονομιάς της ανθρωπότητας και του Gruppo Triveneto Torrefattori Caffe, που προάγει συγκεκριμένες ποιοτικές προδιαγραφές για τον Ιταλικό καφέ.

Τη νέα αυτή συνεργασία μας, αποφασίσαμε με γνώμονα τη διεύρυνση της παροχής νέων υψηλής ποιότητας προϊόντων καφέ στους πελάτες μας, με τη γνωστή αξιοπιστία και συνέπεια της εταιρείας μας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

H ανακοίνωση της αστυνομίας για τον ανθρώπινο σκελετό που βρέθηκε θαμμένος σε αυλή σπιτιού στην Κυπαρισσία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ήττα πριν τα επίσημα για την Εθνική

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ