Γκρίνια έχει προκαλέσει στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής η πρόσφατη επίσκεψη του ευρωβουλευτή και επίδοξου προέδρου του Κινήματος, Νίκου Ανδρουλάκη, στη Μεσσηνία.
Συγκεκριμένα, η επιλογή του κ. Ανδρουλάκη και των συνεργατών του στη Μεσσηνία να μην απευθυνθούν και σε πρόσωπα, τα οποία έχουν διαγράψει σημαντική πολιτική διαδρομή με το ΠΑΣΟΚ, φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει μουρμούρες.
Μάλιστα, όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά πρόσωπα που έχουν ιστορία στο χώρο, το γεγονός αυτό δείχνει πως ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης και η ομάδα του αντιλαμβάνονται το αύριο και το μέλλον του χώρου.
Τα ίδια πρόσωπα σημειώνουν με νόημα ότι, σε αντίθεση με τον κ. Ανδρουλάκη, η νυν πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής της στη Μεσσηνία συναντήθηκε και συνομίλησε με όλα τα πολιτικά πρόσωπα που ανήκουν στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.