«Ζωντανή» η Ελλάδα μετά το «δώρο» της Ουκρανίας

Ο βαθμός που απέσπασε η Ελλάδα από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Σερβία (2-3) ενδέχεται να αποδειχθεί «χρυσός» για την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

Η Ουκρανία έκανε το καθήκον της, νίκησε με 3-1 το Βέλγιο (25-25, 25-23,25-18, 25-23) και το άφησε στην τέταρτη και τελευταία θέση που δίνει πρόκριση, με 4 βαθμούς και χωρίς άλλο αγώνα.

Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα και η Πορτογαλία θα διεκδικήσουν το τελευταίο εισιτήριο του Α΄ ομίλου στο μεταξύ τους παιχνίδι την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, στις 21:30 (ΕΡΤ-3).

Η Εθνική χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ για να καταλάβει την τέταρτη θέση. Αυτό θα συμβεί γιατί οι τρεις ομάδες (Ελλάδα, Πορτογαλία, Βέλγιο) θα έχουν από μία νίκη στη διοργάνωση, με τη γαλανόλευκη όμως να έχει 5 βαθμούς, έναντι 4 του Βελγίου και 3 της Πορτογαλίας. 

Σε περίπτωση νίκης με 3-2 σετ οι Πορτογάλοι θα προκριθούν στους «16», καθώς υπερτερούν στα σετ από το Βέλγιο και την Ελλάδα μετά την ισοβαθμία που θα υπάρχει σε νίκες (1) και βαθμούς (από 4), ενώ αυτονόητα η Πορτογαλία προκρίνεται με νίκη.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βρετανία: Άδεια ράφια και ελλείψεις προϊόντων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προς παράταση έως τις 15 Σεπτεμβρίου η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ