Λίγο πριν το πρώτο κουδούνι: Διευθυντής σχολείου της Καλαμάτας ανταλλάσσει δημόσια κατηγορίες με γονείς!

/

Να ανταλλάξει δημόσια κατηγορίες με την τοπική Ένωση Γονέων επέλεξε ο διευθυντής του Πειραματικού Δημοτικού της Καλαμάτας, Γιάννης Χριστόπουλος, γεγονός που είναι εξαιρετικά εξαιρετικά σπάνιο, ιδίως όταν αφορά έναν εκπαιδευτικό σχολείου που θεωρείται, κατά την κυβέρνηση, πρότυπο.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής του εν λόγω σχολείου χαρακτήρισε δημόσια «λιβελλογράφημα» προηγούμενη ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων, που κατηγορούσε το δήμο Καλαμάτας για επιλεκτική αντιμετώπιση της εν λόγω σχολικής μονάδας.

Επιπλέον, ο κ. Χριστόπουλος, ο οποίος είναι και δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας, στην ανακοίνωσή του σημειώνει ότι «τα κριτήρια της ανακοίνωσης είναι καθαρά κομματικά» και υπογραμμίζει ότι «αν βγει κάποιος παράγοντας του Δήμου να αναφέρει πως λειτούργησα χρησιμοποιώντας την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου θα παραιτηθώ πάραυτα».

Με νεότερη ανακοίνωσή της η Ένωση, αναγνωρίζει ότι ήταν άστοχη η σύνδεση των δύο ιδιοτήτων του κ. Χριστόπουλου και ζητά και από τον ίδιο να ανακαλέσει με τη σειρά του τους χαρακτηρισμούς εναντίον της.

«Κύριε Χριστόπουλε, διευθυντή του Πειραματικού Δ. Σχολείου Καλαμάτας, αναγνωρίζουμε την άστοχη τοποθέτηση μας που συνέδεε τη θέση του διευθυντή με το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου που κατέχετε.

Κύριε Χριστόπουλε, σας καλούμε με τη σειρά μας να ανακαλέσετε τα όσα λυπηρά ανακοινώσατε, τις ανυπόστατες και ψευδείς κατηγορίες και χαρακτηρισμούς για το ΔΣ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Καλαμάτας», σημειώνει η Ένωση γονέων στην ανακοίνωσή της.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γεωργιάδης: Να απορροφήσουν τα σούπερ μάρκετ – όσο μπορούν – τις ανατιμήσεις

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καλαμάτα: Εκδηλώσεις για την επέτειο των σεισμών του 1986 – Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ο Σταύρος Μπένος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ