Οι …σύντροφοι Μαντά και Λαμπρόπουλου ξεσπάθωσαν: Χυδαία επίθεση της Ένωσης σε μέλος της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας

Ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης είναι δέσμια οικονομικών συμφερόντων …αποφαίνεται η Ένωση Μεσσηνίας, μετά τα όσα σημείωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιος Λιβανός, για το ζήτημα της σταφίδας.

Η απάντηση του κ. Λιβανού, ο οποίος σημείωσε με έμφαση ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να στηρίξει του σταφιδοπαραγωγούς, αυτούς δηλαδή που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα, και όχι τις ιδιωτικές επιχειρήσεις, όπως η Παναιγιάλειος Ένωση, δεν άρεσε στην Ένωση Μεσσηνίας και κατέφυγε στις ύβρεις.

Το ενδιαφέρον, σε σχέση με τα όσα υποστηρίζει η Ένωση Μεσσηνίας, δεν έχει να κάνει με την ουσία, δεδομένου ότι δεν εκπροσωπεί τους αγρότες της Μεσσηνίας, αλλά με το γεγονός ότι την στηρίζουν ανοιχτά, ιδίως για το συγκεκριμένο θέμα, δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο Γιάννης Λαμπρόπουλος και ο Περικλής Μαντάς.

Άραγε, μετά τη χυδαία επίθεση σε βάρος του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, οι συγκεκριμένοι «γαλάζιοι» βουλευτές θα βγουν δημόσια να στηρίξουν ένα μέλος της κυβέρνησής τους ή δια της σιωπής τους θα δικαιώσουν αυτές τις απόψεις;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ