Οργιάζει το παρασκήνιο για τη ΝΟΔΕ Μεσσηνίας: Μπάσιμο Νίκα στα μουλωχτά – Η απάντηση της πλευράς Σαμαρά

14 Σεπτεμβρίου 2021

Να πατήσει πόδι στη ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα προσωπικά του συμφέροντα, επιχειρεί ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Επιφυλάξεις στην πλευρά Μητσοτάκη. Ετοιμότητα στο μπλοκ Σαμαρά.

Τον Δημήτρη Μπούχαλη, πρώην αντιδήμαρχο Καλαμάτας και στενό συνεργάτη του, θέλει για πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

Σημειώνεται ότι η εκλογική διαδικασία για την εκλογή των νέων προέδρων των νομαρχιακών επιτροπών της Νέας Δημοκρατίας έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στις 24 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του messiniapress το όνομα του κ. Μπούχαλη έχει …προωθηθεί από τον κ. Νίκα σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, με τα οποία διατηρεί καλές σχέσεις και ανήκουν στο «προεδρικό μπλοκ» του κυβερνόντος κόμματος.

Ο κ. Νίκας, όπως σημειώνουν στελέχη της ΝΔ που γνωρίζουν τις διεργασίες, δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τον τοπικό κομματικό μηχανισμό, μιας και θέλει να προετοιμάσει τον γιό του για την κεντρική πολιτική σκηνή. Ως εκ τούτου, σημειώνουν οι ίδιοι άνθρωποι, θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο για τον ίδιο ένας από τους πιο στενούς του συνεργάτες να βρεθεί στο τιμόνι της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας.

Σκεπτικισμός στην πλευρά Μητσοτάκη

Ωστόσο, παρότι ο κ. Νίκας πιέζει προς την πιο πάνω κατεύθυνση, το ζήτημα της υποψηφιότητάς του κ. Μπούχαλη αντιμετωπίζεται με σκεπτικισμό, δεδομένου ότι υπάρχει προβληματισμός για το αν έχει έρθει η ώρα να μπει η πλευρά Μητσοτάκη δυναμικά στα της Μεσσηνίας, στα της ιδιαίτερης πατρίδας του Αντώνη Σαμαρά.

Ετοιμότητα στην πλευρά Σαμαρά

Την ίδια στιγμή το «μπλοκ Σαμαρά», το οποίο παραδοσιακά διαθέτει τις πιο ισχυρές δυνάμεις στο Νομό είναι σε ετοιμότητα και έχει ήδη καταλήξει στο πρόσωπο που θα στηρίξει στις εσωκομματικές εκλογές για τη ΝΟΔΕ Μεσσηνίας.

Μάλιστα, όπως σημειώνουν με νόημα άνθρωποι που γνωρίζουν τις ζυμώσεις στην πλευρά Σαμαρά, αλλά και έχουν γνώση των μεθοδεύσεων Νίκα, οι κομματικές διαδικασίες είναι ανοιχτές για όλους, ακόμα και για εκείνους που έχουν προσωπικούς λόγους να ενδιαφέρονται. «Ιδού η Ρόδος, ιδού το πήδημα, ιδού και η βάση της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δικαστής μπλόκαρε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στον υγειονομικό τομέα στη Νέα Υόρκη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το ΝΒΑ δεν θα επιβάλει τον εμβολιασμό στους παίκτες

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Χρυσομάλλης: Επιβεβαίωση όσων ξέραμε ήδη από 10 Ιανουαρίου για τον δικαστικό χάρτη της Μεσσηνίας – Αιχμές για τα «δια των ενεργειών μου»

Με αφορμή την εισαγωγή στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων, του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το

Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: «Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα»

Πλήρη διατήρηση της δικαστικής ύλης για το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας, με παράλληλη διατήρηση του συντριπτικά μεγαλύτερου μέρους της χωρικής του αρμοδιότητας, περιλαμβάνει το

Αντώνης Σαμαράς: Η υποψηφιότητα Μουρούτη δεν έχει σχέση με εμάς, λένε κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού

Σαφείς αποστάσεις παίρνει ο Αντώνης Σαμαράς από την υποψηφιότητα του Γιώργου Μουρούτη με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές. Και τούτο, καθώς η ανακοίνωση

Υποσχέσεις Μαντά για το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας – «Διασφαλίσεις» ζητά ο πρόεδρος του τοπικού Δικηγορικού Συλλόγου

Την ανάγκη να διατηρηθεί η σημερινή τοπική αρμοδιότητα του Πρωτοδικείου της Κυπαρισσίας «και να δοθούν οι απαραίτητες διασφαλίσεις για αυτό», υπογράμμισε ο

Προκλητική απάντηση του υπουργείου Υγείας: Kαλύπτονται επαρκώς οι υγειονομικές ανάγκες των κατοίκων της Ανατολικής Πυλίας

Επαρκή κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των κατοίκων Κορώνης, Λογγά και Χαροκοπιού διαπιστώνει το υπουργείο υγείας, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Μεσσηνίας της

Δείτε επίσης