Ανέκδοτα Ξυγκώρου στους επιχειρηματίες της Μεσσηνίας: «Παίζαμε άμυνα» το αφήγημα για την απουσία του Επιμελητηρίου

Με το αφήγημα «στους 18 μήνες της υγειονομικής κρίσης παίζαμε άμυνα και δεν μπορέσαμε να υλοποιήσουμε τις δράσεις που είχαμε σχεδιάσει για τη στήριξη των επιχειρήσεων», επιχειρεί ο πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Βαγγέλης Ξυγκώρος, να επαναπροσεγγίσει τον επιχειρηματικό κόσμο της Μεσσηνίας, ο οποίος είναι απογοητευμένος από την απουσία του συλλογικού του οργάνου από τα πραγματικά τους προβλήματα.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο αφήγημα, το οποίο έχουν αρχίσει να …ψιθυρίζουν μέλη της παράταξης του κ. Ξυγκώρου, αλλά και ο ίδιος, όχι μόνο δεν μπορεί να πείσει κανέναν επιχειρηματία του Νομού, αλλά ακούγεται και ως ανέκδοτο.

Η ηγεσία του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας αδυνατεί να αντιληφθεί ότι ο επιχειρηματικός κόσμο είχε ανάγκη την παρουσία του, κυρίως, τους 18 μήνες της υγειονομικής κρίσης.

Η ηγεσία του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο επιχειρηματικός κόσμος απαιτούσε δράσεις, διεκδικήσεις και στήριξη αυτούς τους 18 μήνες.

Η ηγεσία του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας με το νέο της εφεύρημα αποκαλύπτει το μεγάλο της έλλειμμα. Ομολογεί ότι τη στιγμή που έπρεπε να παίξει φουλ επίθεση, τη στιγμή της κρίσης, έπαιζε άμυνα και αρκούνταν σε δημόσιες σχέσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ