«Δηλητήριο» για την επίσκεψη του Κώστα Μπακογιάννη στο δημαρχείο της Καλαμάτας

Καυστικά σχόλια προκάλεσε η επίσκεψη του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, το μεσημέρι της Παρασκευής στο δημαρχείο της Καλαμάτας, προκειμένου να συναντήσει το δήμαρχο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας, Θανάση Βασιλόπουλο.

Αυτό που προκάλεσε τα σχόλια ήταν το γεγονός ότι στη συνάντηση των δύο δημάρχων συμμετείχε ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης ιδιωτικών δομών υγείας στη Μεσσηνία, Γιάννης Τασσιόπουλος, καθώς πολλοί θεωρούν ότι ένας επιχειρηματίας, ο οποίος δεν εκπροσωπεί παρά μόνο τον εαυτό του, δεν είχε θέση σε μια θεσμική συνάντηση ανάμεσα σε δύο αιρετούς, η οποία έγινε στο γραφείο του δημάρχου.

Μάλιστα, το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας εμπλέκεται σε έργο που υλοποιεί ο δήμος Καλαμάτας, σχετικά με την προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία, προκάλεσε ακόμα πιο δεικτικά σχόλια, καθώς πολλοί θεωρούν ότι αυτό είναι ένας επιπλέον λόγος για να τηρηθούν τα προσχήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Τασσιόπουλος διαθέτει ισχυρούς δεσμούς με την οικογένεια του κ. Μπακογιάννη, κυρίως με τη μητέρα του δημάρχου Αθηναίων, Ντόρα Μπακογιάννη.

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του δημάρχου Αθηναίων στο δήμο Καλαμάτας. Διακρίνονται (από αριστερά) ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, ο Κώστας Μπακογιάννης και ο επιχειρηματίας, Γιάννης Τασσιόπουλος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ