Εξελίξεις στο θρίλερ της 42χρονης που βρέθηκε θαμμένη σε αυλή σπιτιού στην Κυπαρισσία

17 Σεπτεμβρίου 2021

Ο 39χρονος, τον οποίο εντόπισε και μίλησε η Αγγελική Νικολούλη, στο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας μέχρι την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου αναμένεται να παραδοθεί στις Ολλανδικές αρχές, μετά και την έκδοση του διεθνούς εντάλματος σύλληψής του με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Βασίλη Νουλέζα θα παραιτηθεί του δικαιώματος προσφυγής κατά της έκδοσης του στην Ελλάδα. Αφού τακτοποιήσει εκκρεμότητες που αφορούν στην νυν σύντροφό του, η οποία  ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το παιδί τους, θα ζητήσει οικειοθελώς να μεταφερθεί στην Ελλάδα ενώπιον των διωκτικών αρχών.

Όπως υποστηρίζει ο καταζητούμενος, δεν κρύβεται, δεν τον έχει επισήμως κανείς ενημερώσει ότι θεωρείται ύποπτος τέλεσης δολοφονίας ενώ  έμαθε την τραγική κατάληξη της 42χρονη συντρόφου του από την δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη. Ο δικηγόρος του έδωσε στην δημοσιότητα την ακόλουθη δήλωση:

«Έφυγα στην Ρουμανία λόγω της σοβαρής ασθενείας της μητέρας μου. Θα απολογηθώ για την κατηγορία που άδικα μου αποδίδεται και θα αποδείξω την αθωότητα μου. Θα απαντήσω για όλα στην Δικαιοσύνη. Θα αποδείξω την αθωότητα μου. Ότι δεν είμαι ο δράστης του φριχτού εγκλήματος αυτού. Δεν θα έφτανα ποτέ στο σημείο να σκοτώσω. Για την εξαφάνιση και θάνατο της πρώην συντρόφου μου έμαθα από την δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη. Δεν μπορώ ακόμη να το συνειδητοποιήσω. Λυπήθηκα πολύ είμαι συγκλονισμένος».

Αυτό που αναμένεται να υποστηρίξει στο πλαίσιο της υπερασπιστικής του γραμμής είναι ότι είχε διακόψει τις σχέσεις του με το θύμα στις αρχές Ιανουαρίου και ως τα τέλη Φλεβάρη που εκείνη εξαφανίστηκε δεν είχαν οποιαδήποτε επαφή.

Πηγή:anikolouli.gr

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πυρκαγιές: Δημοσιεύθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αποζημιώσεις των πληγέντων αγροτών της Μεσσηνίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Καυτό» Σαββατοκύριακο στη Μεσσηνία: Μέχρι και τους 38 βαθμούς αναμένεται να αγγίξει το θερμόμετρο!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Τριφυλία: Αστυνομική επιχείρηση σε παραθαλάσσιο αλσύλλιο μη οργανωμένων κατασκηνωτών – Συνελήφθησαν 14 άτομα

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (12/7) σε παραθαλάσσιο αλσύλλιο μη οργανωμένων κατασκηνωτών, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας. Σε σχετική ανακοίνωση

Δείτε επίσης