Η Καλαμάτα απέκτησε και πάλι ζωή: Πρώτη νύχτα χωρίς απαγόρευση κυκλοφορίας (φωτογραφίες)

Τη δυνατότητα να μείνουν μέχρι αργά έξω έχουν μετά από 3 εβδομάδες οι κάτοικοι της Μεσσηνίας, καθώς όπως είναι γνωστό ανεστάλησαν τα ειδικά τοπικά μέτρα που είχαν επιβληθεί στο Νομό.

Οι πρώτες ώρες της Παρασκευής ουσιαστικά σηματοδότησαν την άρση του μινι lockdown, καθώς κάτοικοι και καταστήματα για πρώτη φορά, μετά από 3 εβδομάδες, είχαν την δυνατότητα να κυκλοφορήσουν και να παραμείνουν ανοιχτά αντίστοιχα μετά τη 01:00.

Όπως ήταν φυσικό το κέντρο της Καλαμάτας απέκτησε και πάλι ζωή, καθώς αρκετός κόσμος, κυρίως νεαρής ηλικίας, κυκλοφορούσε σε αυτό μέχρι αργά. Επίσης, ανοιχτά παρέμειναν και τα καταστήματα της εστίασης και της αναψυχής, τα οποία μπορούν πλέον να κάνουν και χρήση μουσικής.

Η κεντρική πλατεία της Καλαμάτας την πρώτη νύχτα μετά την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορία (επάνω), το ίδιο σημείο την πρώτη νύχτα της επιβολής του μίνι lockdown πριν από 3 εβδομάδες

Ο πεζόδρομος της Αριστομένους λίγα λεπτά μετά τη ο1:00 της Παρασκευής (επάνω), ο ίδιος πεζόδρομος λίγα λεπτά μετά την έναρξης ισχύς του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας πριν από 3 εβδομάδες (κάτω)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ