Σοκ και δέος από την «πανδημία» θανάτων στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας: 3 νεκροί το τελευταίο 24ωρο και 20 τις τελευταίες 18 ημέρες!

Αλλεπάλληλα σοκ προκαλούν τα στοιχεία από το Νοσοκομείο της Καλαμάτας, σχετικά με τους θανάτους που αποδίδονται στον κορονοϊό. 38 ασθενείς στην κλινική covid, 4 στη ΜΕΘ και 5 νέες εισαγωγές το τελευταίο 24ωρο.

Νέο σοκ προκαλούν τα σημερινά στοιχεία από το Νοσοκομείο της Καλαμάτας, δεδομένου ότι ανακοινώθηκαν ακόμα 3 θάνατοι, οι οποίοι αποδίδονται στον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τη Νοσηλευτική Μονάδα, το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 3 νέοι θάνατοι. Πρόκειται για δύο άνδρες 79 και 86 ετών, οι οποίοι νοσηλεύονταν στην κλινική covid και έναν 73χρονο, ο οποίος νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ.

Σημειώνεται ότι από την αρχή του Σεπτεμβρίου έχουν ανακοινωθεί 20 συνολικά θάνατοι. Ο αριθμός είναι εξαιρετικά υψηλός και δημιουργεί σοβαρούς προβληματισμούς, αλλά και ερωτήματα.

38 ασθενείς στην κλινική covid και 4 στη ΜΕΘ

Όσον αφορά στους ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, σύμφωνα με τα στοιχεία των τελευταίων 24 ωρών συνολικά φτάνουν τους 42.

Ειδικότερα, 38 ασθενείς νοσηλεύονται στην κλινική covid και 4 στη ΜΕΘ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας 5 νέες εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό.

Διάβασε και αυτό: 26 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία το τελευταίο 24ωρο – 2.190 οι μολύνσεις σε ολόκληρη τη χώρα

Η επίσημη ανακοίνωση του Νοσοκομείου της Καλαμάτας:

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ