Αμηχανία σε Λαμπρόπουλο και Μαντά προκαλούν οι ανακατατάξεις στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας

Οι δύο βουλευτές Μεσσηνίας βλέπουν την αποδοχή Χαλβατσιώτη στη Μεσσηνία να ακυρώνει την προσπάθειά τους να εμφανιστούν ως εκφραστές του μπλοκ Μητσοτάκη στο Νομό και έχουν περιέλθει σε αδιέξοδο.

Σε αμηχανία έχουν βρεθεί οι επίδοξοι εκφραστές της πλευράς Μητσοτάκη στη Μεσσηνία, Γιάννης Λαμπρόπουλος και Περικλής Μαντάς, καθώς η βέβαιη ένταξη του Παναγιώτη Χαλβατσιώτη στο «γαλ΄άζιο» ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας ακυρώνει στην πράξη τα σχέδια τους.

Ενδεικτικό της αμηχανίας που υπάρχει στους δύο βουλευτές είναι ότι κανένας τους δεν παρευρέθηκε στο ιατρικό συνέδριο που διοργάνωσε ο κ. Χαλβατσιώτης στην Καλαμάτα το Σαββατοκύριακο, το οποίο συγκέντρωσε σημαντικούς επιστήμονες από ολόκληρη τη χώρα και την έναρξή του κήρυξε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το περιβάλλον των δύο βουλευτών, οι ίδιοι εμφανίζονται ιδιαίτερα χολωμένοι από τις αναφορές του κ. Μπακογιάννη στο πρόσωπο του κ. Χαλβατσιώτη, καθώς θεωρούν ότι ο δήμαρχος Αθηναίων στήριξε και πολιτικά τον καθηγητή ιατρικής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ