Υπό την επιτήρηση της Γεωργίας Παναγοπούλου ο Στάθης Αναστασόπουλος με εντολή του Παναγιώτη Νίκα!

//

Σοκ έχει προκαλέσει η απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου να επιβάλει την ειδική συνεργάτιδά του, Γεωργία Παναγοπούλου, ως υπεύθυνη παρακολούθησης του τεχνικού προγράμματος, των έργων και των προγραμματικών συμβάσεων που αφορούν την Π.Ε. Μεσσηνίας. Το παρασκήνιο και η στόχευση του Παναγιώτη Νίκα.

Την πρώην αντιδήμαρχο Μεσσήνης, Γεωργία Παναγοπούλου, η οποία έχει προσληφθεί ως ειδική συνεργάτιδα του κ. Νίκα από τη στιγμή που αυτός ανέλαβε καθήκοντα περιφερειάρχη, επέβαλε ως επιτηρήτρια του εκλεγμένου αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας και πρώην δημάρχου Μεσσήνης, Στάθη Αναστασόπουλου, ο Παναγιώτης Νίκας, καθώς την έχει …χρήσει υπεύθυνη για την υλοποίηση του τεχνικού προγράμματος, των έργων και των προγραμματικών συμβάσεων της Π.Ε. Μεσσηνίας.

Η πρωτοφανής στα πολιτικά χρονικά της Μεσσηνίας κίνηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου έχει προκαλέσει σοκ, καθώς ο κ. Νίκας όχι μόνο θέτει υπό επιτήρηση έναν αιρετό από μια μη εκλεγμένη, αλλά «καπέλωσε» τον πρώην δήμαρχο Μεσσήνης με μια πολιτική του αντίπαλο, την αντιδήμαρχο του Γιώργου Τσώνη, ο οποίος είχε διαδεχθεί τον κ. Αναστασόπουλο.

Η στόχευση του κ. Νίκα

Η κίνηση του κ. Νίκα να θέσει υπό επιτήρηση τον κ. Αναστασόπουλο από την κα Παναγοπούλου έχει εμφανή στόχευση.

Ουσιαστικά, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου ποντάρει στα πολιτικά αντανακλαστικά του συνεργάτη του, στο να μην αποδεχθεί δηλαδή ο κ. Αναστασόπουλος την απαξίωση και την ιδιότυπη «ομηρία» που του επιβάλει ο κ. Νίκας και έτσι να ανοίξει ο δρόμος της παύσης του από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, κάτι που επιθυμεί διακαώς ο κ. Περιφερειάρχης.

Πλέον, το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στις κινήσεις του κ. Ανατασόπουλου, ο οποίος είναι ένας έμπειρος πολιτικός και γνωρίζει άριστα τον κ. Νίκα από την εποχή που συνυπήρξαν ως αντινομάρχες στην παράταξη του κ. Δράκου.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Έγκλημα» Ξυγκώρου: Ετοιμάζεται να παραδώσει το κτίριο της σχολής Παπαφλέσσα στον «νεκροθάφτη» Νίκα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ρόδος: Πυροβόλησαν και σκότωσαν γυναίκα στη μέση του δρόμου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ