Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου: Κατάφερε το …ακατόρθωτο ο εθισμένος με την προβολή Περικλής Μαντάς

Ως αστείες και μόνο, αν και εφόσον κάποιος διαθέτει χιούμορ, μπορούν να εκληφθούν οι ανακοινώσεις του βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Περικλή Μαντά.

Ο κ. Βουλευτής έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό τα όρια του «κατόπιν ενεργειών μου» και πλέον για το μόνο που δεν έχει βρει λύση και δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση, ίσως επειδή ο θεός δεν έχει τηλέφωνο για να επικοινωνήσει μαζί του, είναι για την ανατολή και τη δύση του ήλιου από την ανατολή και τη δύση αντίστοιχα.

Εξηγούμαστε: Την Τετάρτη (22 Σεπτεμβρίου του 2021), ο κ. Μαντάς εξέδωσε ανακοίνωση για το ζήτημα της έλλειψης οδηγού του μοναδικού ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας του δήμου Δυτικής Μάνης (Αγίου Νικολάου).

Το πρόβλημα είναι εξαιρετικά σοβαρό, καθώς ταλανίζει μια ολόκληρη περιοχή της Μεσσηνίας, αλλά όπως αποδείχθηκε είναι και εξαιρετικά …γοητευτικό, για εκείνον που επιθυμεί ή έχει ανάγκη να εμφανιστεί ως ο «πατερούλης» της λύσης.

Ο κ. Μαντάς ως φαίνεται δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό και σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι, μετά από σχετική επικοινωνία που είχε με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη, το πρόβλημα οδηγείται σε λύση και προσθέτει «ότι ειδικά στην περίπτωση της Δυτικής Μάνης πρέπει να υπάρξει άμεση κινητοποίηση».

Ωστόσο, ο κ. Μαντάς για μια ακόμα φορά ήταν …άτυχος, αφού τα πραγματικά γεγονότα τον πρόδωσαν, δεδομένου ότι το πρόβλημα έχει ήδη λυθεί.

Εάν διέθετε ένα στοιχειωδώς σοβαρό γραφείο οι συνεργάτες του θα τον είχαν ενημερώσει ότι η πρόσληψη οδηγού για το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας του Αγίου Νικολάου έχει αποφασιστεί από τις 20 Σεπτεμβρίου, δύο ολόκληρες μέρες δηλαδή πριν τη σημερινή του ανακοίνωση.

Επίσης, αν ο κ. Μαντάς ήθελε πραγματικά να ενημερώσει τους κατοίκους του δήμου Δυτικής Μάνης, κάτι που είναι απολύτως θεμιτό, το μόνο που χρειαζόταν να κάνει ήταν να ανατρέξει στο Διαύγεια, προκειμένου να βρει τη σχετική απόφαση.

Αν ο κ. Μαντάς είχε πράξει τα αυτονόητα θα είχε αποφύγει μια ακόμα γκάφα και δεν θα ήταν στη δυσάρεστη θέση να εκτεθεί, μετά την Τριφυλία, και στη Δυτική Μάνη.

Ιδού η απόφαση με ημερομηνία 20/09/2021, την οποία όφειλε να γνωρίζει ο κ. Βουλευτής:

Ιδού το link (εδώ) της σχετικής ανάρτησης στο Διαύγεια, την οποία επίσης έπρεπε να γνωρίζει ο κ. Βουλευτής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ