Και επίσημα υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας ο Γιάννης Δούζης

28 Σεπτεμβρίου 2021

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, η οποία πλέον έχει μετονομαστεί σε Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας, κατέθεσε ο Γιάννης Δούζης.

Σε σχετική ανακοίνωση, με την οποία ο κ. Δούζης ανακοινώνει την υποψηφιότητά του, σημειώνει:

Καταθέτω σήμερα την υποψηφιότητα μου για την θέση του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Μεσσηνίας. Καταθέτω σήμερα ενώπιον σας, την πεποίθησή μου ότι στους δύσκολους καιρούς που όλοι μας βιώνουμε, υπάρχει ένα τέρμα και μια νέα αφετηρία.

Υπηρετώ με πίστη τις αρχές και τις αξίες του παράταξης μας και πάντα λειτουργώ με γνώμονα την ενότητα και την πρόοδό της. Σέβομαι και τιμώ την άποψη, την πορεία και το έργο κάθε στελέχους και κάθε μέλους της οργάνωσής μας.

Γνωρίζω ότι ο πλούτος της Νέας Δημοκρατίας είναι η δυνατότητά της να συνθέτει τόσο τη μεγάλη ποικιλία προσωπικοτήτων, όσο και των ιδεών. Αυτή η ανανέωση σε πρόσωπα και σε ιδέες, είναι η ικανή και αναγκαία συνθήκη για την ενεργοποίηση της κομματικής μας οργάνωσης. Άλλωστε διαχρονικά για την Νέα Δημοκρατία, η ανανέωση αποτελούσε όρο επιβίωσης.

Είμαστε ένα κόμμα τολμηρό, καινοτόμο, πρωτοποριακό και προοδευτικό, που βρίσκεται δίπλα σε κάθε πολίτη. Αυτός ήταν και είναι ο ρόλος του κόμματος που οραματίστηκε και υλοποιεί από το 2016 ο Πρόεδρος μας και Πρωθυπουργός της χώρας μας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Είναι αυτός ο ίδιος δρόμος που οραματίζομαι και δεσμεύομαι προσωπικά, αλλά κυρίως μαζί με τους συνεργάτες μου ότι θα ακολουθήσουμε.

Η υποψηφιότητα μου έχει ως γνώμονα την αναγέννηση της Διοικούσας Επιτροπής, έχοντας ως οδηγό τις ακλόνητες αρχές και αξίες της σύνθεσης, της ενότητας, της σύμπνοιας και της ομοψυχίας. Δεσμεύομαι για μια Διοικούσα Επιτροπή :

Με σύνθεση απόψεων, συλλογικότητα και ανοικτές διαδικασίες

Με εξωστρέφεια, ώστε η κομματική λειτουργία να υπηρετεί την τοπική κοινωνία αναδεικνύοντας τα προβλήματα και προσφέροντας λύσεις

Με συστράτευση σε όλες τις προσπάθειες φορέων και συλλόγων του νομού, που αποσκοπούν στην ενδυνάμωση της οικονομίας του και στην ανάδειξη των συγκριτικών του πλεονεκτημάτων

Που θα έχει τις πόρτες της πάντα ανοιχτές σε όλους ανεξαιρέτως και  θα αποτελεί ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας

Φίλες και φίλοι, μέλη της Νέας Δημοκρατίας, σας καλώ σε προσωπική ενεργοποίηση ώστε την 24η Οκτωβρίου με τη καθολική συμμετοχή μας να αναδείξουμε τις αρετές της δημοκρατικής οργάνωσης.

Σας καλώ όλοι μαζί να θέσουμε την ημερομηνία αυτή ως τη νέα αφετηρία για το κόμμα μας στη Μεσσηνία.

Σας καλώ να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη και τη ψήφο σας για πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μεσσηνίας.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας στο κέντρο της Καλαμάτας – Όλες οι αλλαγές

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΜέΡΑ25: Ερώτηση στη Βουλή για το θέμα των «εξαφανισμένων» μεταναστών της Μεσσηνίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Αντώνης Σαμαράς: Η υποψηφιότητα Μουρούτη δεν έχει σχέση με εμάς, λένε κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού

Σαφείς αποστάσεις παίρνει ο Αντώνης Σαμαράς από την υποψηφιότητα του Γιώργου Μουρούτη με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές. Και τούτο, καθώς η ανακοίνωση

Υποσχέσεις Μαντά για το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας – «Διασφαλίσεις» ζητά ο πρόεδρος του τοπικού Δικηγορικού Συλλόγου

Την ανάγκη να διατηρηθεί η σημερινή τοπική αρμοδιότητα του Πρωτοδικείου της Κυπαρισσίας «και να δοθούν οι απαραίτητες διασφαλίσεις για αυτό», υπογράμμισε ο

Προκλητική απάντηση του υπουργείου Υγείας: Kαλύπτονται επαρκώς οι υγειονομικές ανάγκες των κατοίκων της Ανατολικής Πυλίας

Επαρκή κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των κατοίκων Κορώνης, Λογγά και Χαροκοπιού διαπιστώνει το υπουργείο υγείας, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Μεσσηνίας της

Δείτε επίσης