Την Παρασκευή η έκδοση του Ρουμάνου συντρόφου της 42χρονης που βρέθηκε θαμμένη σε αυλή στην Κυπαρισσία

28 Σεπτεμβρίου 2021

Αντιμέτωπος με τις ελληνικές διωκτικές Αρχές αναμένεται να βρεθεί μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου ο Ρουμάνος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Μόνικα Γκιους.

Η διαδικασία έκδοσης του φερόμενου ως δράστη του εγκλήματος, επισπεύσθηκε μετά την απόφασή του να μην προσφύγει κατά του διεθνούς εντάλματος σύλληψης που εκκρεμούσε εις βάρος του.

Έτσι, μετά από ενέργειες των ελληνικών Αρχών και σύμφωνα με την απόφαση του ολλανδικού δικαστηρίου για την άμεση έκδοσή του, στις 30 Σεπτεμβρίου παίρνει το δρόμο της επιστροφής, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Η κατηγορία που τον βαραίνει είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος του Βασίλης Νουλέζας, ο κατηγορούμενος εμμένει στην αθωότητά του.

«Είναι έτοιμος να απολογηθεί και να συμβάλλει στην αποκάλυψη της αλήθειας ώστε να βρεθεί ο ένοχος της φρικτής αυτής πράξης. Ας έχουμε υπομονή όλοι μας. Ο εντολέας μου δηλώνει αθώος».

Πηγή:anikoloyli.gr

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα μέτρα στήριξης των σεισμόπληκτων περιοχών της Κρήτης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνεργάτης του Νίκα συγκινήθηκε από την παράσταση του Λιγνάδη – Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας το θεατρικό

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Απομακρύνεται η σαχαριανή σκόνη – Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία – Εικόνες από την Καλαμάτα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του συστήματος DUST/METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης, με την ονομασία «Minerva Red», που εκδηλώνεται στη

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: «Η Εκκλησία έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά ανοίγματα, αλλά δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις»

Στην εκπομπή « Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε την Τετάρτη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. O Μητροπολίτης Μεσσηνίας αναφέρθηκε στον νόμο

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης