Αρχαία Υπαπαντής: Σφοδρή επίθεση και …προειδοποίηση της παράταξης Κοσμόπουλου στη δημοτική αρχή

/

Επίθεση στη δημοτική αρχή της Καλαμάτας, για το γεγονός ότι δεν ορίστηκαν μέλη των μειοψηφιών του Δημοτικού Συμβουλίου στην επιτροπή παρακολούθησης του έργου της ανασκαφής στην Υπαπαντή, εξαπέλυσε η παράταξη του Βασίλη Κοσμόπουλου, «Καλαμάτα Μπροστά».

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα σημειώνει η παράταξη του κ. Κοσμόπουλου:

Η δημοτική αρχή, μη μπορώντας να αποδεχθεί την επιτυχία των υγιών δυνάμεων της πόλης, να ανατρέψουν την σκοταδιστική άποψη της για την μη αποκάλυψη της ιστορίας μας, παρουσίασε το πραγματικό της πρόσωπο.

Αρνήθηκε, με μια τραγελαφική διαδικασία, την συμμετοχή των μειοψηφιών στην επιτροπή παρακολούθησης των έργων της ανασκαφής.

Των μειοψηφιών, που ανέδειξαν το θέμα στο Δ.Σ. και με το ψήφισμα, από το οποίο απείχε η δημοτική αρχή, δρομολόγησαν την θετική εξέλιξη του θέματος.

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται, ότι οι δηλώσεις περί συναίνεσης είναι γράμμα κενό. Διαβεβαιώνουμε, ότι θα παρακολουθούμε με ιδιαίτερη προσοχή τις εξελίξεις.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νοσοκομείο Καλαμάτας: 41 ασθενείς στην κλινική covid – Ένας θάνατος ακόμα – 8 νέες εισαγωγές

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ανησυχητική πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Χωρίς προβλήματα από τις χιονοπτώσεις στα ορεινά της Καλαμάτας – Συστάσεις για τον παγετό από το γραφείο Πολιτικής Προστασίας του δήμου

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αντιμετωπίστηκαν οι χιονοπτώσεις που εκδηλώθηκαν σε ορεινές περιοχές του δήμου Καλαμάτας. Συγκεκριμένα, σε