Η κυβέρνηση …αποφεύγει τον Σαμαρά: Μισόλογα από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο για τις θέσεις του πρώην Πρωθυπουργού

/

Την πρόσφατη παρέμβαση του πρώην Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, κλήθηκε να σχολιάσει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «ieidiseis.gr».

Συγκεκριμένα, απαντώντας ο κ. Οικονόμου σε ερώτηση για τις απόψεις που εξέφρασε ο Μεσσήνιος πολιτικός επί σειράς καίριων ζητημάτων, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα», εξέφρασε το δόγμα «ο κ. Σαμαράς έχει τις απόψεις του», αποφεύγοντας να πάρει σαφή θέση για τα ζητήματα που έθεσε ο πρώην Πρωθυπουργός στον δημόσιο διάλογο.

«Ο κ. Αντώνης Σαμαράς είναι πρώην Πρωθυπουργός. Έχει τις απόψεις του και τις εκφράζει με τον τρόπο, που ο ίδιος αποφασίζει και δεν θεωρώ ότι μπορεί να προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα για την Κυβέρνηση», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά, παρότι έχει περάσει μια εβδομάδα και παρά το γεγονός ότι είναι εμφανής η προσπάθεια της ηγεσίας της Κυβέρνησης και της ΝΔ να αποφύγει την αντιπαράθεση με τον πρώην Πρωθυπουργό, εξακολουθεί να προκαλεί συζητήσεις.

Χαρακτηριστικό ήταν το σημερινό πρωτοσέλιδο του Κυριακάτικου φύλου της εφημερίδας «Kontra:

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Σοκάρουν οι καταγγελίες για την κακοποίηση της 42χρονης – Τη Δευτέρα η απολογία του συντρόφου της

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κατήγγειλε ότι την βίασαν δυο φίλοι του εραστή της

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.