Νέα Δημοκρατία – Μεσσηνία: Τα ονόματα όλων των υποψήφιων στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου

/

Τις υποψηφιότητες για τις θέσεις του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Μεσσηνίας, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΕΠ, των Προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜΤΟ), των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των ΔΗΜΤΟ και των Συνέδρων ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, υποψήφιοι είναι:

Για τη Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Μεσσηνίας :

Για τη Δημοτική Οργάνωση Καλαμάτας:

Για τη Δημοτική Οργάνωση Μεσσήνης:

Για τη Δημοτική Οργάνωση Τριφυλίας:

Για τη Δημοτική Οργάνωση Πύλου – Νέστορος:

Για τη Δημοτική Οργάνωση Οιχαλίας:

Για σύνεδροι:

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 24 Οκτωβρίου και σε ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, την οποία υπογράφει ο πρόεδρός της, Αργύρης Μαστοράκης, σημειώνεται:

«Η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα των μεταρρυθμίσεων και των καινοτομιών κάνει πράξη την ψηφιακή μετάβαση πρωτοπορώντας και στις εσωκομματικές εκλογές. Αποτελεί το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα, που αξιοποιεί τα νέα τεχνολογικά εργαλεία διεξάγοντας  με άρτιο τρόπο, ασφαλείς και διαφανείς διαδικασίες την ψηφοφορία τόσο με φυσική παρουσία όσο και ηλεκτρονικά.

47 χρόνια μετά την ίδρυσή της η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να τιμά την παράδοσή της ως η μεγάλη λαϊκή παράταξη της χώρας που πρωταγωνιστεί πάντα στα μεγάλα διακυβεύματα, τις μεταρρυθμίσεις και τις ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες με το βλέμμα στις επόμενες γενιές».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο χάρτης της διασποράς του κορονοϊού στη Μεσσηνία: 30 κρούσματα σε καταυλισμούς Ρομά – Που θα γίνουν την Τετάρτη τεστ από τον ΕΟΔΥ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κυπαρισσία: Προφυλακίστηκε ο 39χρονος Ρουμάνος που κατηγορείται για τη δολοφονία της Μ. Γκιούς

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Επίσκεψη του Μίλτου Χρυσομάλλη στο Ειδικό Σχολείο Καλαμάτας: Παρέμβαση του βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες σε προσωπικό

Με τη Διευθύντρια και τους διδάσκοντες του Ειδικού Σχολείου της Καλαμάτας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί