Νέα Δημοκρατία: Συνάντηση κορυφής στη σκιά του Κωνσταντίνου Καραμανλή – «Παρών» ο Αντώνης Σαμαράς

//

Στην εκδήλωση του Ιδρύματος Κωνσταντίνου Καραμανλή, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, στρέφεται το ενδιαφέρον για τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας. Ομιλία του Κώστα Καραμανλή, χαιρετισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη, «παρών» ο Αντώνης Σαμαράς.

Με ξεχωριστό ενδιαφέρον αναμένεται η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Οκτωβρίου στο Ίδρυμα «Κωνταντίνος Καραμανλής» η συνύπαρξη του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά.

Η εκδήλωση θα έχει θέμα την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρώην Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, του οποίου η τοποθέτηση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, επίσης, αναμένεται και η τοποθέτηση του νυν Πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και πρώην Πρωθυπουργός και αρχηγός της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, καθώς όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα της στήλης «Θεωρείο» της εφημερίδας «Καθημερινή», ο Μεσσήνιος πολιτικός «θα είναι κανονικά παρών στην πρώτη σειρά, καθώς απάντησε θετικά στο τηλεφώνημα του Αχιλλέα Καραμανλή, ο οποίος ανέλαβε να καλέσει για λογαριασμό του Ιδρύματος τα πιο υψηλά πρόσωπα που θα μετάσχουν στην εκδήλωση».

 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Timelapse από το Shelf Cloud: Εκπληκτικό video από την επέλαση της κακοκαιρίας στην Καλαμάτα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ιερώνυμος: Αυτός που διαφωνεί με τη γραμμή της Εκκλησίας να αποσυρθεί στο σπίτι του

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Επίθεση σε βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας από το προφίλ του Παναγιώτη Νίκα στο facebook – To επίμαχο screenshot και οι …απαντήσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Ένα screenshot, το οποίο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία της Μεσσηνίας, έχει προκαλέσει αίσθηση,