Συνάντηση Αθανασόπουλου με Θεοδωρικάκο για την παραβατικότητα στη Μεσσήνη

Το ζήτημα της μόνιμα αυξημένης αστυνόμευσης στον Δήμο Μεσσήνης και στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και την επέκταση του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου, έθεσε ο Δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, σε προγραμματισμένη επίσκεψη στο υπουργείο.

Ο δήμαρχος Μεσσήνης ζήτησε από τον κ. Θεοδωρικάκο την παραμονή του Ειδικού Αστυνομικού Κλιμακίου (ΟΠΚΕ 30 ατόμων), την επέκταση του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου στην πόλη της Μεσσήνης και την ολοκλήρωση της εκπόνησης της συμπληρωματικής μελέτης για τα σημεία που θα υποστηριχθούν με ηλεκτρονικό εξοπλισμό, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα περιστατικά παραβατικότητας.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, σημείωσε ότι η αποτελεσματικότητα της ενισχυμένης αστυνόμευσης στον Δήμο, επιβάλλει την παραμονή στην περιοχή των δυνάμεων της αστυνομίας που επιχειρούν μέχρι σήμερα.

Δεσμεύτηκε για την ολοκλήρωση της συμπληρωματικής μελέτης που θα αναδείξει τα απαιτούμενα σημεία που χρήζουν υποστήριξης με ηλεκτρονικό εξοπλισμό, ώστε να προχωρήσει στη συνέχεια η επέκταση του ΕΣΥΚ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ