«Βράζει» το Νοσοκομείο της Καλαμάτας: Πληροφορίες για προσφυγή γιατρών στον Εισαγγελέα

22 Οκτωβρίου 2021

Την κορυφή του παγόβουνου μόνο φαίνεται ότι αποτελεί η διαμάχη που έχει εκδηλωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας ανάμεσα στη διοίκηση και στους γιατρούς, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και εμπλοκή της δικαιοσύνης.

Ανησυχία προκαλούν όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, καθώς φαίνεται ότι ανάμεσα στη διοίκηση και τμήμα του ιατρικού προσωπικού υπάρχει μια αντιπαράθεση, η οποία εξελίσσεται αρκετό καιρό τώρα.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει προσφυγή στη δικαιοσύνη από την πλευρά των γιατρών, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμα γνωστή η αιτία.

Πλέον, τόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις δημόσιες καταγγελίες νοσοκομειακών γιατρών για ζητήματα που αφορούν το Νοσοκομείο, αλλά και τις πληροφορίες που αφορούν εμπλοκή της δικαιοσύνης, η διοίκηση του Νοσοκομείου είναι υποχρεωμένη να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις, να ξεκαθαρίσει αν αληθεύουν οι πληροφορίες που σχετίζονται με προσφυγή στη δικαιοσύνη και αποσαφηνίσει, αν και εφόσον ισχύουν, ποιο ακριβώς ζήτημα ή ζητήματα αφορά.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νοσοκομείο Καλαμάτας: 27 ασθενείς στην κλινική covid – 6 νέες εισαγωγές – Αξιολόγηση 23 κρουσμάτων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τρομάζουν οι αριθμοί: 95 νέα κρούσματα και σήμερα στη Μεσσηνία – 3.585 σε ολόκληρη τη χώρα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης