Viral η Νάντια Γιαννακοπούλου: Παρίστανε πως δεν γνώριζε τις δηλώσεις Λοβέρδου για τη Χρυσή Αυγή

/

Σε δεινή θέση βρέθηκε η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία στηρίζει την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου για τη θέση του προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Η κα Γιαννακοπούλου εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra και κλήθηκε να σχολιάσει παλαιότερες δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου σε σχέση με την Χρυσή Αυγή, την οποία χαρακτήριζε αυθεντικό κίνημα που κάνει ακτιβισμό.

Η κα Γιαννακοπουλου, όταν ο δημοσιογράφος, Γιώργος Μελιγγώνης, της υπενθύμισε τις σχετικές δηλώσεις του κ. Λοβέρδου (09:35 του πιο κάτω βίντεο), αρνήθηκε ότι αυτές έχουν γίνει, καθώς σημείωσε χαρακτηριστικά ότι δεν έχουν ειπωθεί ποτέ.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι ο κ. Λοβέρδος, όπως προκύπτει από το βίντεο που ακολουθεί, έχει κάνει σχετικές δηλώσεις και ότι ο δημοσιογράφος του Kontra είχε απόλυτο δίκιο.

Η κα Γιαννακοπούλου, η οποία τις τελευταίες μέρες δήθεν αναρωτιέται τι σημαίνει «προοδευτική διακυβέρνηση» δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τις δηλώσεις του εκλεκτού της για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, με αποτέλεσμα να έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Διάβασε και αυτό: «Μάχη» για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής και στη Μεσσηνία – Ποιοι στηρίζουν τον κάθε υποψήφιο πρόεδρο

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Μάχη» για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής και στη Μεσσηνία – Ποιοι στηρίζουν τον κάθε υποψήφιο πρόεδρο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Λοβέρδος: Αν εκλεγώ πρόεδρος δεν θα υπάρχουν κομματικοί μηχανισμοί

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ