Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

29 Οκτωβρίου 2021

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα, με θύμα μία 48χρονη και δράστη τον 54χρονο σύζυγό της.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης φέρνουν στη δημοσιότητα σοκαριστικές πληροφορίες για το έγκλημα.

Σύμφωνα με αυτές, το περιστατικό φαίνεται πως έγινε σε εξωτερικό χώρο ενοικιαζόμενων δωματίων όπου έμενε προσωρινά η γυναίκα. Όταν ο 54χρονος συναντήθηκε μαζί της, της επιτέθηκε με σφοδρότητα, ρίχνοντας την κάτω αρχικά με μια μοτοσικλέτα και στη συνέχεια με πολλαπλές μαχαιριές τη σκότωσε ακαριαία. 

Μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν τον δράστη αναφέρουν στην ιστοσελίδα radiolasithi.gr πως ο 54χρονος είχε προαναγγείλει τη δολοφονία εδώ και καιρό, λέγοντας σε γνωστούς του πως θα τη σκότωνε, χωρίς όμως κανείς να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε.

Η περιγραφή της υπεύθυνης των ενοικιαζόμενων δωματίων στην Ιεράπετρα συγκλονίζει. «Είχε κλείσει προκειμένου να συζητήσει για συνεργασία την επόμενη σεζόν. Έφυγε από το σπίτι της λίγο μετά τις 7: 30 και είπε ότι ο σύζυγός της την παρακολουθούσε. Τη στιγμή που μπήκε μέσα στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, όρμησε πάνω της με ένα μαχαίρι και άρχισε να την κυνηγάει» λέει στο «Πρώτο Θέμα».

«Η γυναίκα φώναζε και στο σημείο της πισίνας τελικά κατάφερε την ακινητοποίησε και άρχισε να της καρφώνει το μαχαίρι στο σώμα. Σωριάστηκε κάτω και λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία της αναπνοή. Η μητέρα μου η οποία είδε το σκηνικό πήγε να καλέσει την αστυνομία και τότε ο δράστης φεύγοντας τής είπε ‘είχαμε προηγούμενα» υποστηρίζει. 

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής ο δράστης βρίσκεται σε βραχώδη περιοχή, πολύ κοντά στο σημείο της δολοφονίας, και απειλεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας σε γκρεμό.

https://www.youtube.com/watch?v=q5KTzBKqpbw

Αγωνιώδεις είναι οι προσπάθειες των αστυνομικών να τον μεταπείσουν και, σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλούνται τα παιδιά του, λέγοντάς του πως δεν θέλουν να μείνουν ορφανά κι από τους δυο γονείς και θέλουν να ζήσει.

Στο σημείο βρίσκονται και η Αστυνομία Ιεράπετρας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας.

Πηγή:in.gr/protothema.gr/iefimerida.gr

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΠτΔ σε Μέρκελ: Πολλές φορές η Ελλάδα αισθάνθηκε μόνη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

H εικόνα της πανδημίας στα σχολεία της χώρας – Πόσα τμήματα έχουν κλείσει

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα του 112 σε κατοίκους της Θεσσαλίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδας, νησιά Βορείου Αιγαίου για ισχυρές καταιγίδες

Μήνυμα, μέσω του 112, εστάλη σε κατοίκους της Θεσσαλίας, περιοχών της Κεντρικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδας, νησιά Βορείου Αιγαίου προειδοποιώντας τους για ισχυρές

Δείτε επίσης