Στο Νοσοκομείο ο Προκόπης Παυλόπουλος – Η ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Μεσσήνιου πολιτικού

Στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» εισήχθη το πρωί του Σαββάτου ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, καθώς τις προηγούμενες μέρες διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» ο Μεσσήνιος πολιτικός εισήχθη στη θεραπευτική κλινική για προληπτικούς λόγους.

Επίσης, σημειώνεται ότι ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι εμβολιασμένος, ασυμπτωματικός και η εικόνα της υγείας του είναι πολύ καλή.

Η εισαγωγή του κ. Παυλόπουλου στο Νοσοκομείο πραγματοποιήθηκε για προληπτικούς λόγους, λόγω του ατομικού ιστορικού με χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια.

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα»:

Σήμερα 06/11/2021 και ώρα 11:10 π.μ. εισήχθη με κοροναϊό στη Θεραπευτική Κλινική του Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Καθηγητής Κος Προκόπιος Παυλόπουλος για προληπτικούς λόγους.

Ο πρώην ΠτΔ είναι εμβολιασμένος, ασυμπτωματικός, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή και κρίθηκε (από τον θεράποντα ιατρό του) προληπτικά η ολιγοήμερη παρακολούθηση σε Νοσοκομειακό περιβάλλον, λόγω του ατομικού ιστορικού του ως ασθενής ΧΑΠ.

δωρεάν προβολή

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ