Ρεπορτάζ σε κεντρικά ΜΜΕ: Πρώτο θέμα η διασωλήνωση μιας 37χρονης στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας (video)

7 Νοεμβρίου 2021

Την προσοχή των πανελλαδικών ΜΜΕ έχει τραβήξει η περίπτωση της 37χρονης, η οποία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Καλαμάτας. Οι καταγγελίες γνωστού αντιεμβολιαστή και τα ρεπορτάζ μέσων της Αθήνας.

Η διασωλήνωση μιας γυναίκας 37 ετών, η οποία ανακοινώθηκε χθες από το Νοσοκομείο της Καλαμάτας, απασχολεί έντονα τις τελευταίες ώρες τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Αθήνας.

Η αρχή έγινε με ρεπορτάζ του iefimerida. gr, στο οποίο σημειώνεται:

Διασωληνωμένη σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας μια 37χρονη γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, δεν είχε εμβολιαστεί κατα του κορωνοϊού.

Η γυναίκα εισήχθη με υψηλό πυρετό στο νοσοκομείο την Παρασκευή το απόγευμα και η κατάσταση της επιδεινώθηκε ραγδαία, με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η διασωλήνωση της. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η γυναίκα όταν έφτασε στο νοσοκομείο ήταν σε άσχημη κλινική κατάσταση καθώς ήδη νοσούσε αρκετό καιρό νωρίτερα.

Μάλιστα ο σύντροφός της επικοινώνησε με γνωστό αντιεμβολιατή δικηγόρο, ο οποίος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποστήριξε ότι οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου εισήγαγαν την 37χρονη σε κλινική covid χωρίς να της κάνουν μοριακό τεστ και ότι η γυναίκα κόλλησε πνευμονία μέσα στο νοσοκομείο γιατί κρύωνε και δεν της έδιναν κουβέρτα.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο της Καλαμάτας παρα τα απειλητικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα εναντίον του, όπως έχουν υποχρέωση έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να βοηθήσουν την 37χρονη, η οποία πλέον νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην ΜΕΘ του νοσοκομείου της Καλαμάτας.

Το συγκεκριμένο θέμα έγινε ρεπορτάζ και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ:

Επίσης, σχετικό ρεπορτάζ δημοσιεύθηκε και στην ιστοσελίδα in.gr:

Τέλος, το συγκεκριμένο θέμα φιλοξενήθηκε και στην ιστοσελίδα protothema.gr, όπου σημειώνεται:

Μια ακόμη νέα γυναίκα 37 ετών διασωληνώθηκε χθες στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, μετά την εισαγωγή της πριν λίγες ημέρες, καθώς είχε εμφανίσει πολύ υψηλό πυρετό.

Συγγενείς της 37χρονης και γνωστός αντιεμβολιαστής δικηγόρος, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, προχώρησαν σε αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταγγέλλοντας ότι η γυναίκα εισήχθη στην κλινική Covid χωρίς θετικό τεστ κορωνοϊού και ότι την άφησαν χωρίς κουβέρτες.

Η διοίκηση του νοσοκομείου απάντησε στον τηλεοπτικό σταθμό ότι οι γιατροί ακολούθησαν πλήρως τα πρωτόκολλα. Η 38χρονη είχε θετικό τεστ κορωνοϊού, ενώ εμφάνισε 39 πυρετό που δεν υποχωρούσε και πλέον οι γιατροί δίνουν μάχη για να της σώσουν τη ζωή.

Σημειώνεται ότι στο θέμα είχε αναφερθεί γνωστός αντιεμβολιαστής δικηγόρος από την ιστοσελίδα του:

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

52 νέα κρούσματα κορονοϊού στη Μεσσηνία το τελευταίο 24ωρο – 4.307 μολύνσεις σε ολόκληρη τη χώρα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ένας ελεύθερος δημοσιογράφος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απομακρύνεται η σαχαριανή σκόνη – Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία – Εικόνες από την Καλαμάτα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του συστήματος DUST/METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης, με την ονομασία «Minerva Red», που εκδηλώνεται στη

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: «Η Εκκλησία έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά ανοίγματα, αλλά δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις»

Στην εκπομπή « Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε την Τετάρτη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. O Μητροπολίτης Μεσσηνίας αναφέρθηκε στον νόμο

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης