Συνωστισμός σε εκκλησία της Καλαμάτας υπό το βλέμμα κυβερνητικών βουλευτών – Γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της

//

Εικόνες που δεν συνάδουν με την ανησυχία για την εξέλιξη της πανδημίας και τα μέτρα που έχουν επιβληθεί απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του messiniapress στον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών μετά το τέλος της πανηγυρικής θείας λειτουργίας για την γιορτή των Σύναξη των Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Δεκάδες πιστοί βρέθηκαν σήμερα το πρωί στην εκκλησία των Ταξιαρχών, στο κέντρο της Καλαμάτας, όπου τελέστηκε πανηγυρική θεία λειτουργία, με αφορμή την εορτή της Σύναξης των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ.

Αποτέλεσμα της μεγάλης συμμετοχής των πιστών ήταν να χαθεί ο έλεγχος και τελικά να μην τηρηθούν τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, κυρίως έξω από τον Ιερό Ναό.

Οι εικόνες κατά την έξοδο των πιστών από την εκκλησία είναι αποκαλυπτικές, καθώς δείχνουν τον συγχρωτισμό που δημιουργήθηκε στον προαύλιο χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εικόνες εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια των κυβερνητικών βουλευτών της Μεσσηνίας, Γιάννη Λαμπρόπουλου και Περικλή Μαντά, οι οποίοι ήταν ανάμεσα στους επισήμους, που παρακολούθησαν τη θεία λειτουργία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της θείας λειτουργίας μια γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και χρειάστηκε η διακομιδή της με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το messiniapress στην κλινική covid του Νοσοκομείου της Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνελήφθη 35χρονος προπονητής τένις για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών του

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ