Σε δύο παιδικούς σταθμούς της Καλαμάτας «χτύπησε» ο κορονοϊός – Αναστολή λειτουργίας για 10 ημέρες

//

Κρούσματα κορονοϊού σε δύο παιδικούς σταθμούς του δήμου Καλαμάτας εντοπίστηκαν τις προηγούμενες ώρες. Αναστολής λειτουργίας για 10 ημέρες. Η ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας.

Η αναστολή λειτουργίας του 1ου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού και τμήματος του 3ου Δημοτικού Σταθμού αποφασίστηκε, καθώς εντοπίστηκαν κρούσματα κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας σημειώνεται:

Ανεστάλησαν προσωρινά για διάστημα 10 ημερών από σήμερα, Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021, η λειτουργία του 1ου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού και η λειτουργία Τμήματος του 3ου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού στην Καλαμάτα, μετά την εμφάνιση δύο επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19, στον 1ο Παιδικό Σταθμό και ενός στο Τμήμα του 3ου Παιδικού Σταθμού, για λόγους πρόληψης, προστασίας και διασφάλισης της υγείας του παιδικού πληθυσμού.

 Η απόφαση ελήφθη σύμφωνα με τα ισχύοντα, από το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής της Δ/νσης Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας, σε συνέχεια εγγράφου της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Μεσσηνίας και σε εφαρμογή των οδηγιών του ΕΟΔΥ.

Σημειώνεται ότι κατά τα προβλεπόμενα, υπήρξε άμεσα ειδοποίηση των οικογενειών, ενώ ακολουθήθηκε διαδικασία ιχνηλάτησης των στενών επαφών.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Χείρα βοηθείας» στη ΝΔ και μήνυμα για το μέλλον

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νοσοκομείο Καλαμάτας: 5 νέες εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό – Διασωλήνωση μιας 72χρονης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ