Αντίδραση Χαρίτση – Γερονικολού στη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη για την εστίαση

//

Την αντίδραση του βουλευτή Μεσσηνίας και τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση, αλλά και του υποψήφιου βουλευτή Μεσσηνίας και μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μενέλαου Γερονικολού, προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη για την εστίαση.

Διάβασε και αυτό: Στα κάγκελα οι επαγγελματίες εστίασης της Καλαμάτας για τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο κ. Χαρίτσης σημειώνει:

Χτες υπεύθυνοι για τη μετάδοση του κορονοϊού, σήμερα “αχάριστοι” κατά τον Υπουργό Ανάπτυξης. Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους κοινωνικούς φορείς σαν εσωτερικούς εχθρούς ή κακομαθημένα παιδιά. Ακόμα χειρότερα, επιχειρεί να στρέψει τον ένα κλάδο απέναντι στον άλλο. Είναι μια επιλογή που δυσχεραίνει την αντιμετώπιση της πανδημίας και οδηγεί χιλιάδες επιχειρήσεις στα όρια της επιβίωσης. Η εστίαση, όπως και το λιανεμπόριο, διεκδικούν το αυτονόητο: να μείνουν όρθιοι σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία. Έχουν την απόλυτη στήριξη μας.

Από την πλευρά του ο κ. Γερονικολός αναφέρει:

H σημερινή δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος χαρακτήρισε τους επαγγελματίες της εστίασης «αχάριστους», αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση έχει χάσει το έλεγχο και ο Υπουργός τον αυτοέλεγχό του. Αντί να βρουν λύσεις, αντί να βοηθήσουν τους χειμαζόμενους επαγγελματίες και εργαζόμενους επενδύουν στην οξύτητα, στην αντιπαράθεση και στον διχασμό. Το ατόπημα του κ. Γεωργιάδη δεν ήταν μια «κακιά στιγμή». Δείχνει το πραγματικό πρόσωπο αυτής της κυβέρνησης.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Απάτες μαμούθ: Καθηγητής και λογιστής άρπαξαν εκατομμύρια ευρώ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τσίπρας: Ο κ. Κουρτς μπροστά στον κ. Μητσοτάκη φαντάζει μάλλον ως «αρσακειάδα»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ

«Χαριεντίζονται» ανοιχτά με τη Νέα Δημοκρατία: Μισόλογα Κουτσούλη για τον δεύτερο γύρο στην περιφέρεια – Μεταμεσονύκτιο ραντεβού Πάζιου με «γαλάζιο» βουλευτή της Μεσσηνίας

Να σύρουν το ΠΑΣΟΚ πίσω από τη Νέα Δημοκρατία επιχειρούν ο «πράσινος» υποψήφιος περιφερειάρχης και το