Δημοσίευμα για παρακολουθήσεις πολιτών από την ΕΥΠ – Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

13 Νοεμβρίου 2021

To ρεπορτάζ της «Εφ.Συν.-Σαββατοκύριακο», σχετικά με εντολές παρακολούθησης από την υπό τον πρωθυπουργό Εθνική υπηρεσία πληροφοριών προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ με τον Tομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Σπίρτζη, να σχολιάζει πως «ο αντιδημοκρατικός κατήφορος Μητσοτάκη επιστρέφει τη χώρα στις πιο μαύρες σελίδες της σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας». 

Σε ανακοίνωσή του, υπό τον τίτλο «Ο Μητσοτάκης σε φακελώνει και σε παρακολουθεί», ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξηγεί μία προς μία αποφάσεις και δηλώσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία της ΕΥΠ και το πώς αυτές προφανώς συνδέονται με όσα αποκαλύπτει σήμερα η «Εφ.Συν.».

Ο Χρ. Σπίρτζης τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι «με τις αποκαλύψεις της ΕΦ. ΣΥΝ, κατανοούμε όλοι πλέον το σχέδιο Μητσοτάκη για το επιτελικό κράτος και την υπαγωγή της ΕΥΠ στις αρμοδιότητες του, με τον πρώτο νόμο του» και διαμηνύει: «δεν θα σας επιτρέψουμε να επιστρέψετε την Ελλάδα, στις μαύρες εποχές του φακελώματος και των χαφιέδων».

Πηγή:efsyn.gr

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Φαν΄τ Σιπ: «Η ώρα για το επόμενο βήμα»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κυριακάτικος Τύπος: Ο Αντώνης Σαμαράς, η Ντόρα Μπακογιάννη και το βιβλίο του πρώην Πρωθυπουργού

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Κυρ. Μητσοτάκης στο CNN: Δεν μπορούμε απλά να βασιζόμαστε στις ΗΠΑ για τη δική μας άμυνα – Πρέπει να δαπανήσουμε περισσότερα ως Ευρώπη

Για τον πρόεδρο Μπάιντεν, τη διάσκεψη του ΝΑΤΟ, τη στήριξη στην Ουκρανία και την ανάγκη δημιουργίας ενός ευρωπαϊκού αμυντικού μηχανισμού αλλά και

Δείτε επίσης