Κυριακάτικος Τύπος: Ο Αντώνης Σαμαράς, η Ντόρα Μπακογιάννη και το βιβλίο του πρώην Πρωθυπουργού

13 Νοεμβρίου 2021

Ενδιαφέροντα θέματα, τα οποία έχουν αναφορά στον πρώην Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, φιλοξενούν δύο κυριακάτικες εφημερίδες.

Συγκεκριμένα, το «Πρώτο Θέμα», φιλοξενεί συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία μιλά για την περιπέτεια με την υγείας της, τις σχέσεις με την οικογένειά της, αλλά και τον Αντώνη Σαμαρά.

Η συνέντευξη έχει τίτλο «Δεν το βάζω κάτω, η ζωή μου ήταν πάντα μια περιπέτεια» και στο «χτύπημα» της πρώτης σελίδας της εφημερίδας σημειώνεται:

«Η κυρία Μπακογιάννη εκ βαθέων για την ασθένειά της, την «εξοικείωση» με τον θάνατο από τα 35 της χρόνια και τις σχέσεις με την οικογένειά της, αλλά και τον Αντώνη Σαμαρά».

Το δεύτερο θέμα, που αφορά τον Αντώνη Σαμαρά, δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Κυριακάτικη KONTRA» και μάλιστα είναι το κεντρικό θέμα της.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρεται στο βιβλίο που ετοιμάζει ο Αντώνης Σαμαράς, το οποίο θα αποκαλύπτει ενδιαφέρουσες πτυχές της πρωθυπουργίας του, αλλά και στην επικείμενη ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού στο συνέδριο της ΝΔ, η οποία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δημοσίευμα για παρακολουθήσεις πολιτών από την ΕΥΠ – Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Deal με φόντο 21.500.000 δολάρια: «Ναι» του Νοσοκομείου Καλαμάτας στην πώληση ακινήτου στις ΗΠΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο υπουργός Επικρατείας – «Θερμή υποδοχή» Χρυσόστομου σε Βορίδη

Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσόστομο, πραγματοποίησε την Τρίτη (4/6), ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης. Σε ανακοίνωση της Μητρόπολης Μεσσηνίας σημειώνεται: «Ο Υπουργός

Δείτε επίσης