Συνάντηση επαγγελματιών της εστίασης με τον δήμαρχο Καλαμάτας – Έτοιμος να βοηθήσει δηλώνει ο Βασιλόπουλος

/

Τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο επισκέφθηκαν μέλη του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας (ΣΚΕΑΚ), προκειμένου να του εκφράσουν τους λόγους και τα αιτήματά τους.

Διάβασε και αυτό: «Κλειστόν»: Η εστίαση της Καλαμάτας κατέβασε ρολά – Συντριπτική η συμμετοχή στη διαμαρτυρία – Εικόνες από το κέντρο της πόλης

Ο Δήμαρχος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας, αφού άκουσε με προσοχή την επιτροπή, είπε ότι γνωρίζει πολύ καλά, αφού και ο ίδιος προέρχεται από την επιχειρηματική κοινότητα τόσο τα προβλήματα που οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν, όσο και το πόσο η πανδημία πλήγωσε την οικονομία.

Ο κ. Βασιλόπουλος τόνισε ότι είναι κρίσιμο να στηριχθεί η πραγματική οικονομία, να υπάρξει βοήθεια από το κράτος καθώς μόνο αν μείνουν όρθιες οι επιχειρήσεις θα μπορέσουν να διασφαλιστούν χιλιάδες θέσεις εργασίας. Συμπλήρωσε δε ότι ο Δήμος είναι ανοιχτός σε συζητήσεις, προκειμένου στο μέτρο των δυνατοτήτων του να «στηρίξουμε την πραγματική οικονομία».

Κατά τη συζήτηση οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων ζήτησαν τη συνεργασία με το Δήμο, ενώ αναγνώρισαν ότι η Δημοτική Αρχή έχει κάνει όσα μπορούσε για τη στήριξη του κλάδου τους, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η στήριξη αυτή θα συνεχιστεί.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παπανδρέου: Ο καταναλωτής πληρώνει το μάρμαρο από τον πληθωρισμό και την ακρίβεια

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έκρηξη κρουσμάτων και πάλι: 109 νέες μολύνσεις στη Μεσσηνία – Πάνω από 8.000 σε ολόκληρη τη χώρα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ