Με το …καλημέρα έβαλε στο τραπέζι 165.000 ευρώ: Πακτωλός χρημάτων από τον Νίκα στη «Μοριάς» Α.Ε. για προβολή

Πακτωλός χρημάτων στην «Μοριάς» Α.Ε. μόλις 11 μέρες μετά την έναρξη της λειτουργίας της. Προγραμματική Σύμβαση με την Περιφέρεια για καμπάνια προβολής και προώθησης της Πελοποννήσου. Οι υπογραφές και τα ερωτήματα.

Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της αναπτυξιακής ανώνυμης εταιρίας «Μοριάς» αναμένεται να υπογραφεί τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η Προγραμματική Σύμβαση θα αφορά την υλοποίηση καμπάνιας προβολής και προώθησης του τουριστικού προορισμού της Πελοποννήσου και ο προϋπολογισμός της θα ανέρχεται σε 165.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η «Μοριάς» Α.Ε. είναι η νέα αναπτυξιακή εταιρεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, εμπνεύσεως του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει την «Πελοπόννησος» Α.Ε.

Το ερώτημα που μένει να απαντηθεί, σχετικά με την συγκεκριμένη Προγραμματική, σχετίζονται με τον τρόπο που θα διατεθούν τα 165.000 ευρώ, τι θα αφορούν, αν θα υπάρξουν απευθείας αναθέσεις και σε ποιους και εάν σε αυτή τη Σύμβαση θα εμπλακούν μέσα ενημέρωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την εν λόγω σύμβαση την υπογράφει ο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, και για λογαριασμό της «Μοριάς» Α.Ε. ο Νικόλαος Φοίφας.

Υπενθυμίζεται ότι εν λόγω εταιρία ξεκίνησε τη λειτουργίας της, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στις 11 Νοεμρίου, ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε για πρώτη φορά την Περασμένη Παρασκευή.

Στις 19 Νοεμβρίου, υπό τον Παναγιώτη Νίκα, συνεδρίασε για πρώτη φορά το Δ.Σ. της  «Μοριάς» Α.Ε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ