Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών: Open day στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Καλαμάτας

Για µια ακόµη χρονιά, το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών θυμάτων βίας του Δήμου Καλαμάτας, τιµά την Παγκόσμια Ηµέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Στο πλαίσιο της ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης, δικτύωσης, εξωστρέφειας, καθώς και της υλοποίησης ποικίλων δράσεων Τοπικής εμβέλειας, διοργανώνει τη δράση «Ανοίγουμε τις πόρτες μας και ενημερώνουμε το κοινό» (OPEN DAY) την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 (10:00 – 13:00).

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Καλαμάτας, υποστηρίζει συμβουλευτικά τις γυναίκες σε επίπεδο: νομικό, ψυχολογικό, κοινωνικό, εργασιακό, παρέχοντας στις ωφελούμενες εναλλακτικές και προοπτικές να βελτιώσουν τη ζωή τους.

Συγκεκριμένα, η συμβουλευτική στήριξη αποσκοπεί στην εξειδικευμένη πληροφόρηση σε θέματα βίας, στην ψυχική ενδυνάμωση, στην κινητοποίηση (ενίσχυση κινήτρου για αλλαγή), στην ενίσχυση της αυτοεκτίμησης, στην ανάπτυξη αυτεπάρκειας και αυτονομίας, στην απενοχοποίηση και στην ανάληψη της ευθύνης του εαυτού τους, με απόλυτο σεβασμό στην προσωπικότητα της κάθε γυναίκας.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να προσέλθουν αυτοπροσώπως (Περρωτού & Μαντίκλου), ή/και να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2721099225, 2721099212, αλλά και ηλεκτρονικά ksg@kalamata.gr  (facebook: Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Καλαμάτας). Το Συμβουλευτικό Κέντρο λειτουργεί με ραντεβού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ