Πολιτική «ψυχοθεραπεία» Νίκα με απάντηση σε Βασιλόπουλο για τα Παιδικά Χωριά SOS – «Γαργάρα» οι καταγγελίες για το Χαμόγελο του παιδιού

Με το βλέμμα στραμμένο στο δήμο Καλαμάτας είναι η σημερινή ανακοίνωση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, σχετικά με τα ζητήματα κοινωνικού χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νίκας, μια μέρα μετά την ανακοίνωση, σχετικά με την στέγαση των Παιδικών Χωριών SOS σε κτίριο του δήμου Καλαμάτας , ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου …σπεύδει να κάνει γνωστό ότι εκείνος, ως δήμαρχος Καλαμάτας, παραχώρησε το ακίνητο και ότι η Περιφέρεια, με εκείνον Περιφερειάρχη, χρηματοδότησε την ανακαίνιση του κτιρίου:

«Η Περιφέρεια διέθεσε, με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, τον περασμένο Απρίλιο, πίστωση 50.000 ευρώ προς τις υποδομές των Παιδικών Χωριών SOS στην Καλαμάτα, προκειμένου να ανακατασκευαστεί το -εκχωρηθέν δωρεάν, το 2017 από τον δήμο-, κτήριο στη Στοά Λόντου για να φιλοξενηθούν σε αυτό οι δράσεις του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Καλαμάτας των Παιδικών Χωριών SOS», σημειώνει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο κ. Νίκας, προκειμένου να μην υπάρξει αμφιβολία για τον …πατέρα του έργου.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση του κ. Νίκα εντάσσεται στο πολιτικό δράμα που ζει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο οποίος δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι πλέον δεν είναι δήμαρχος Καλαμάτας. Υπό το βάρος αυτού του δράματος ο κ. Νίκας, όπως προκύπτει και από την πιο πάνω ανακοίνωση, δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει, προκειμένου να εκτονώσει τα πολιτικά του απωθημένα, ακόμα και θέματα που αφορούν κοινωνικές δομές.

Αξίζει να σημειωθεί, προκειμένου να γίνει κατανοητή η …ευαισθησία του κ. Νίκα για τις κοινωνικές δομές, ότι ακόμα ο κ. Περιφερειάρχης δεν έχει μπει στον κόπο να απαντήσει στο ζήτημα που έχει να κάνει με το κυνηγητό που έχει εξαπολύσει εναντίον του Χαμόγελου του Παιδιού.

Αντί δηλαδή ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου να απαντήσει αμέσως στις συγκεκριμένες καταγγελίες, που τον εμφανίζουν να διώχνει το Χαμόγελο του Παιδιού από κτίρια που μέχρι πρόσφατα στεγάζονταν οι δομές του, εμφανίζεται δημοσίως παριστάνοντας τον ευεργέτη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ