Μεσσηνία: «Σωσίβιο» στη ΝΔ ψάχνουν Λοβέρδος και Ανδρουλάκης – Το παρασκήνιο και οι …μεσάζοντες

26 Νοεμβρίου 2021

Σοβαρές αντιδράσεις προκαλεί στη Μεσσηνία η προσπάθεια εμπλοκής ανθρώπων της Νέας Δημοκρατίας στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής, με στόχο την υποστήριξη συγκεκριμένων υποψηφιοτήτων.

Πληθαίνουν οι αντιδράσεις στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής, δεδομένου ότι έχει διαπιστωθεί προσπάθεια ανθρώπων της Νέας Δημοκρατίας να εμπλακούν στις εσωκομματικές διαδικασίες για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Η πλευρά Λοβέρδου

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άνθρωποι που ανήκουν στο στρατόπεδο του Αντώνη Σαμαρά το τελευταίο χρονικό διάστημα εμφανίζονται να παρακινούν ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να προσέλθουν στις κάλπες και να στηρίξουν τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι διατηρούν άριστες σχέσεις με την Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία είναι γνωστό ότι στηρίζει τον Ανδρέα Λοβέρδο, και φέρεται να είναι εκείνη που ενορχηστρώνει την εν λόγω επιχείρηση.

Μάλιστα, όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στο Κίνημα Αλλαγής υποστηρίζουν ότι η στενή σχέση της κας Γιαννακοπούλου με ανθρώπους του Σαμαρικού μπλοκ έρχεται από την εποχή που ο Μεσσήνιος πολιτικός, ως Πρωθυπουργός, την είχε διορίσει στη θέση γενικής γραμματέως του υπουργείου Περιβάλλοντος.

Το ερώτημα που ακόμα δεν έχει απαντηθεί αν όλα όσα συμβαίνουν είναι σε γνώση του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά.

Η πλευρά Ανδρουλάκη

Αντίστοιχη προσπάθεια, για «γαλάζια» υποστήριξη, γίνεται και από την πλευρά Ανδρουλάκη στη Μεσσηνία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ρόλο στην επιστράτευση ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να στηριχθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης, διαδραματίζουν οι Γιάννης Πάζιος και Περικλής Μαντάς.

Ο αναπληρωτής διευθυντής της Ένωσης Μεσσηνίας διατηρεί εξαιρετικές προσωπικές σχέσεις με τον βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας και φέρονται από κοινού να «τρέχουν» την προσπάθεια υποστήριξης της υποψηφιότητάς Ανδρουλάκη.

Η πλευρά Παπανδρέου

Βεβαίως, όσα συμβαίνουν στη Μεσσηνία δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από την πλευρά των υποστηρικτών του Γιώργου Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα, το επιτελείο του πρώην Πρωθυπουργού στη Μεσσηνία έχει εντοπίσει από την πρώτη στιγμή «γαλάζιες» παρεμβάσεις και όπως αναφέρουν έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα γίνει προσπάθεια νόθευσης του εκλογικού αποτελέσματος στη Μεσσηνία.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κρούσμα της παραλλαγής της Μποτσουάνα στο Βέλγιο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ένας ακόμα θάνατος στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας – 12 εισαγωγές και 66 ασθενείς στην κλινική covid

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ: Ανακοίνωσε τους τελευταίους οκτώ υποψήφιους ευρωβουλευτές – Ο Γιάννης Πάζιος ανάμεσα στους «εκλεκτούς»

Ανακοινώθηκαν από το ΠΑΣΟΚ οι τελευταίοι 8 υποψήφιοι του κόμματος για τις ερχόμενες ευρωεκλογές. Ανάμεσα στους «εκλεκτούς» είναι και ο Γιάννης Πάζιος, μέλος της

Τα βλέμματα στραμμένα στον Αντώνη Σαμαρά: Σήμερα η ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού επί του νομοσχεδίου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο

Στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή, επί του νομοσχεδίου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο, στρέφεται το πολιτικό ενδιαφέρον. Η ομιλία

Δήλωση Ανδρουλάκη για τον θάνατο του Γ. Χριστόπουλου: «Υπηρέτησε με ακεραιότητα και ήθος τους συμπολίτες του από θέσεις ευθύνης»

Δήλωση, με αφορμή τον θάνατο του Γιάννη Χριστόπουλου, έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Ο κ. Ανδρουλάκης σημειώνει: «Σήμερα έχασα έναν

«Χαριεντίζονται» ανοιχτά με τη Νέα Δημοκρατία: Μισόλογα Κουτσούλη για τον δεύτερο γύρο στην περιφέρεια – Μεταμεσονύκτιο ραντεβού Πάζιου με «γαλάζιο» βουλευτή της Μεσσηνίας

Να σύρουν το ΠΑΣΟΚ πίσω από τη Νέα Δημοκρατία επιχειρούν ο «πράσινος» υποψήφιος περιφερειάρχης και το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του

Δείτε επίσης