Βόμβα στην περιφέρεια Πελοποννήσου: Στο …μικροσκόπιο η Σύμπραξη της διαχείρισης των απορριμμάτων

//

Μείζον ζήτημα έχει προκύψει στην περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ελέγχεται η Σύμπραξη Δημοσίου Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) που αφορά την διαχείριση των σκουπιδιών. Σιωπή από την περιφερειακή αρχή για το ζήτημα.

Σοβαρό ζήτημα σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων στην περιφέρεια Πελοποννήσου, φαίνεται ότι έχει δημιουργηθεί, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, υπερκείμενη αρχή έχει ζητήσει απαντήσεις που σχετίζονται με την εν λόγω σύμπραξη.

Το θέμα που έχει ανακύψει είναι εξαιρετικά σοβαρό, ωστόσο, η περιφερειακή αρχή και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, έχουν αποφύγει να το δημοσιοποιήσουν και να αναφερθούν σε αυτό.

Υπενθυμίζεται ότι τμήμα του έργου της διαχείρισης των απορριμμάτων αναμένεται να λειτουργήσει τις επόμενες μέρες και ως εκ τούτου οι πληροφορίες που θέλουν να έχουν τεθεί ερωτήματα για τη σύμπραξη προκαλούν ιδιαίτερο προβληματισμό.

Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στην πολιτική ηγεσία της περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία καλείται να απαντήσει στα ερωτήματα που έχουν ανακύψει και να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πρώτο «διπλό» του Ολυμπιακού με τρίποντη «καταιγίδα»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Φρένο» Νίκα σε Μπένο: Η «Μοριάς» της Περιφέρειας …καπέλο στο «Διάζωμα» του πρώην υπουργού

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ