Ο χειρότερος μήνας από την αρχή της πανδημίας: Ρεκόρ κρουσμάτων και θανάτων τον Νοέμβρη στη Μεσσηνία

//

Ο χειρότερος μήνας από την αρχή της πανδημίας αναδεικνύεται ο Νοέμβρης, καθώς, πριν καν ολοκληρωθεί, έχουν καταγραφεί τα περισσότερα κρούσματα και οι πιο πολλοί θάνατοι από την αρχή της πανδημίας.

Σοκ προκαλούν οι αριθμοί που αφορούν τον κορονοϊό, καθώς το Σαββατοκύριακο έσπασαν όλα τα αρνητικά ρεκόρ στη Μεσσηνία.

Συγκεκριμένα, με τα 62 κρούσματα που ανακοινώθηκαν την Κυριακή ξεπεράστηκε το μηνιαίο αρνητικό ρεκόρ μολύνσεων από την αρχή της πανδημίας.

Αναλυτικά, τον Αύγουστο, ο οποίος ήταν ο χειρότερος μήνας μέχρι σήμερα, είχαν καταγραφεί 2.289 μολύνσεις. Πριν καν ολοκληρωθεί ο Νοέμβρης το συγκεκριμένο ρεκόρ αποτελεί παρελθόν, δεδομένου ότι ήδη έχουν καταγραφεί 2.308 μολύνσεις. Σημειώνεται ότι τον Σεπτέμβριο είχαν καταγραφεί 1.178 κρούσματα και τον Οκτώβριο 1.929.

Δυστυχώς, αρνητικό ρεκόρ καταγράφεται και σε επίπεδο θανάτων στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, με τους 4 θανάτους που καταγράφηκαν το Σαββατοκύριακο ο συνολικός αριθμός των νεκρών τον Νοέμβρη έφτασε του 30, αριθμός που είναι ο υψηλότερος που έχει σημειωθεί στο Νοσηλευτικό ίδρυμα από την αρχή της πανδημίας. Ο δεύτερος χειρότερος μήνας ήταν ο Σεπτέμβριος με 27 θανάτους, ενώ τον Οκτώβριο και τον Αύγουστο είχαν σημειωθεί 10 θάνατοι αντίστοιχα.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

62 κρούσματα κορονοϊού στη Μεσσηνία – 3.823 μολύνσεις στη χώρα, 96 θάνατοι και 647 διασωληνώμενοι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Διπλό» του Άρη στην Τούμπα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ