Εντός της εβδομάδας οι επίσημες προτάσεις σε Χουάνκαρ, Χατζηγιοβάνη

Εντός της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να κατατεθούν επίσημα απ’ την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός οι προτάσεις προς τους Χουάνκαρ και Τάσο Χατζηγιοβάνη για την επέκταση της συνεργασίας τους έως τον Ιούνιο του 2024.

Τα συμβόλαια των δύο παικτών ολοκληρώνονται το προσεχές καλοκαίρι (30 Ιουνίου 2022) και οι «πράσινοι» θέλουν να τους «δέσουν» για άλλη μία διετία, καθώς αποτελούν βασικά στελέχη του ρόστερ και σημαντικά «κομμάτια» του αγωνιστικού πλάνου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Πέραν απ’ τις πρώτες διερευνητικές συζητήσεις, όπου διαπιστώθηκε εκατέρωθεν θετική διάθεση, ο Παναθηναϊκός δεν έχει καθήσει ακόμη (επίσημα) στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με τους δύο ποδοσφαιριστές του. Ο Χουάνκαρ δείχνει θετικός στο να παραμείνει για άλλα δύο χρόνια στο «τριφύλλι» (έγινε προ τριών εβδομάδων μία διερεύνηση προθέσεων σε κουβεντα με τον εκπροσωπό του) και μένει να συζητηθεί το οικονομικό πλαίσιο.

Αντίστοιχα θετικός στην παραμονή του στον Παναθηναϊκό είναι και ο Χατζηγιοβάνης, ο οποίος αποτελεί «γέννημα-θρέμμα» του συλλόγου, προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής των «πράσινων» (έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα τον Νοέμβριο του 2016), κι όλα θα ξεκαθαρίσουν στις συζητήσεις που θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μόσιαλος για παραλλαγή Όμικρον: Τι ξέρουμε τώρα, ποια είναι τα τέσσερα πιθανά σενάρια

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ατελείωτη η λίστα θανάτων στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας: Δύο ακόμα νεκροί από κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ