ΚΙΝΑΛ Μεσσηνίας: Προειδοποίηση προς τους φίλους της ΝΔ που …σκέπτονται να ψηφίσουν για αρχηγό

Δελτίο τύπου σχετικά με τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν όσοι προσέλθουν στις κάλπες, προκειμένου να ψηφίσουν την ερχόμενη Κυριακή, για την ανάδειξη νέου αρχηγού στο Κίνημα Αλλαγής, εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή της Μεσσηνίας.

Με το εν λόγω δελτίο τύπου το Κίνημα Αλλαγής της Μεσσηνίας προσδιορίζει τα χαρακτηριστικά των μελών και των φίλων του κόμματος, οι οποίοι μπορούν να προσέλθουν στις κάλπες, προκειμένου να ψηφίσουν.

Ενδιαφέρον, ωστόσο, παρουσιάζει η παράγραφος με το ποιοι δεν μπορούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία της εκλογής καθώς σημειώνεται χαρακτηριστικά:

«Δεν μπορούν να εγγραφούν μέλη ή φίλοι, όσες και όσοι συμμετέχουν σε άλλο πολιτικό κόμμα ή σε φορείς με στόχους που έρχονται σε αντίθεση με το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ»

Η συγκεκριμένη αναφορά μεταφράζεται ως σαφής προειδοποίηση προς ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι έχουν κληθεί από στελέχη του κόμματος τους, προκειμένου να προσέλθουν στις κάλπες και να στηρίξουν με την ψήφο τους συγκεκριμένες υποψηφιότητες.

Τέτοιες πρακτικές και μεθοδεύσεις έχουν εντοπιστεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα και στη Μεσσηνία, τις οποίες έχει αναδείξει με σχετικό ρεπορτάζ του messiniapress:

Μεσσηνία: «Σωσίβιο» στη ΝΔ ψάχνουν Λοβέρδος και Ανδρουλάκης – Το παρασκήνιο και οι …μεσάζοντες

Το δελτίο τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του Κινήματος Αλλαγής:

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ