Συναγερμός στο Νοσοκομείο Καλαμάτας: 70 ασθενείς στην κλινική covid – 10 νέες εισαγωγές και ένας ακόμα θάνατος

Στο κόκκινο το Νοσοκομείο της Καλαμάτας, καθώς οι ασθενείς που νοσηλεύονται στην κλινική covid έφτασαν τους 70. Έβδομη συνεχόμενη ημέρα που καταγράφεται τουλάχιστον ένας θάνατος στη Νοσηλευτική Μονάδα.

Τους 70 έφτασαν οι ασθενείς που νοσηλεύονται στην κλινική covid του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, καθώς το τελευταίο 24ωρο έγιναν 10 νέες εισαγωγές, ενώ δόθηκαν 4 εξιτήρια.

Πλέον, η κλινική του Νοσοκομείου λειτουργεί οριακά, καθώς ο αριθμός των ασθενών με κορονοϊό είναι ιδιαίτερα μεγάλος την ίδια στιγμή που οι ελλείψεις προσωπικού, ιατρικού και νοσηλευτικού, είναι τεράστιες.

Έτσι, για μια ακόμα φορά το προσωπικό του Νοσοκομείου καλείται να φέρει σε πέρας ένα τιτάνιο έργο, δεδομένου ότι από την αρχή της πανδημίας πασχίζει αβοήθητο να κρατήσει τη Μονάδα και την κλινική covid όρθια.

Σημειώνεται ότι στη ΜΕΘ covid νοσηλεύονται 4 ασθενεί, εκ των οποίων οι 3 διασωληνωμένοι.

Επίσης, τις τελευταίες 24 ώρες καταγράφηκε ένας ακόμα θάνατος στη Νοσηλευτική Μονάδα, καθώς έχασε τη μάχη ένας 81χρονος. Είναι η έβδομη συνεχόμενη ημέρα που σημειώνεται τουλάχιστον ένας θάνατος στο Νοσοκομείο, ενώ από την αρχή του Νοεμβρίου έχουν καταγραφεί συνολικά 33 θάνατοι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ