Κίνημα Αλλαγής: Καθαρό προβάδισμα Παπανδρέου στη Μεσσηνία – Οι εκτιμήσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα και το στοίχημα της συμμετοχής

/

Ξεκάθαρο προβάδισμα του Γιώργου Παπανδρέου θα αποτυπώσουν οι κάλπες της Μεσσηνίας, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις στελεχών του Κινήματος Αλλαγής. Ανδρουλάκης και Λοβέρδος ακολουθούν. Που θέτουν τον πήχη της συμμετοχής στο Νομό τα στελέχη του κόμματος.

Ισχυρό προβάδισμα του Γιώργου Παπανδρέου εκτιμούν ότι θα αποτυπωθεί στο εκλογικό αποτέλεσμα της Μεσσηνίας τοπικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, τα οποία γνωρίζουν την ανθρωπογεωγραφία του Νομού.

Μενέλαος Γερονικολός - Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ

Σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις η δυναμική του Γιώργου Παπανδρέου στη Μεσσηνία θα του δώσει την πρωτιά, ενώ θεωρούν ότι είναι εφικτό ο πρώην Πρωθυπουργός να προσεγγίσει ακόμα και ποσοστό που δεν θα αφήνει κανένα περιθώριο για τη δεύτερη Κυριακή, αν και εφόσον υπάρξει.

Σύμφωνα με τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής για τη δεύτερη θέση στο Νομό έχει προβάδισμα ο Νίκος Ανδρουλάκης, καθώς εκτιμούν ότι εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να ξεπεράσει την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι (Χρηστίδης, Γερουλάνος και Καστανίδης) αναμένεται να δώσουν μάχη για την τέταρτη θέση, με το προβάδισμα να είναι στην πλευρά του Παύλου Χρηστίδη, ο οποίος έχει οικοδομήσει ισχυρούς δεσμούς με τοπικά στελέχη, κυρίως της νεολαίας.

Η συμμετοχή το μεγάλο στοίχημα

Αξίζει να σημειωθεί ότι κοινή εκτίμηση όλων των στελεχών του Κινήματος Αλλαγής είναι ότι το μεγάλο διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών είναι και η συμμετοχή στην ψηφοφορία.

Τα στελέχη του Κινήματος εκτιμούν ότι ο συνολικός αριθμός αυτών που θα ψηφίσουν σε αυτές τις εκλογές θα ξεπεράσει τους 3.100 φίλους και μέλη του κόμματος, οι οποίοι ψήφισαν στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2017.

Υπενθυμίζεται στις εκλογές του 2017 η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά είχε λάβει στο Νομό το 47,4%, δεύτερος ήταν Ν. Ανδρουλάκης με 25,2%, τρίτος ο Γ. Καμίνης με 13,6% και τέταρτος ο Στ. Θεοδωράκης με 6,6%.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Θερίζει» ο κορονοϊός στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας: Ένας ακόμα νεκρός – Στην εντατική 54χρονος – 61 ασθενείς στην κλινική covid

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κορονoϊός: Πέθανε 62χρονος που είχε κάνει και τις τρεις δόσεις – Παρέμβαση του εισαγγελέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ

«Χαριεντίζονται» ανοιχτά με τη Νέα Δημοκρατία: Μισόλογα Κουτσούλη για τον δεύτερο γύρο στην περιφέρεια – Μεταμεσονύκτιο ραντεβού Πάζιου με «γαλάζιο» βουλευτή της Μεσσηνίας

Να σύρουν το ΠΑΣΟΚ πίσω από τη Νέα Δημοκρατία επιχειρούν ο «πράσινος» υποψήφιος περιφερειάρχης και το