Τραγωδία στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας: 2 νέοι θάνατοι από κορονοϊό – Στην εντατική 43χρονος και 52χρονος

//

Τελειωμό δεν έχει το δράμα της απώλειας ζωών από κορονοϊό στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας. 15 οι θάνατοι τις τελευταίες 10 μέρες. Στο «κόκκινο» και πάλι η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά τη διασωλήνωση δύο νέων ανδρών.

Μενέλαος Γερονικολός - Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ

Δύο νέοι θάνατοι σημειώθηκαν στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας από κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο. Συγκεκριμένα, την τελευταία τους πνοή άφησαν δύο γυναίκες, μια 86χρονη και μια 87χρονη, οι οποίες έχασαν τη μάχη με τον ιό.

Διάβασε και αυτό: 83 κρούσματα κορονοϊού στη Μεσσηνία – 6.201 μολύνσεις και 97 νέοι θάνατοι σε ολόκληρη τη χώρα

Σημειώνεται ότι η σημερινή ημέρα είναι η 10η συνεχόμενη κατά την οποία καταγράφεται ένας τουλάχιστον θάνατος στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έχουν χαθεί συνολικά 15 ζωές στη Νοσηλευτική Μονάδα!

Ξανά στο κόκκινο η ΜΕΘ

Την ίδια στιγμή οριακά λειτουργεί και πάλι η ΜΕΘ covid του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, καθώς τις τελευταίες 24ωρες έγιναν τρεις νέες εισαγωγές, με αποτέλεσμα να και οι 6 κλίνες της Μονάδας να φιλοξενούν ασθενείς.

Ειδικότερα, διασωληνώθηκαν ένας 43χρονος και ένας 52χρονος, ενώ ένας 54χρονος διασωληνωμένος μεταφέρθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο της Σπάρτης στη Μονάδα.

13 εισαγωγές και 12 εξιτήρια

Όσον αφορά στις νοσηλείες στην κλινική covid ο αριθμός μειώθηκε στις 55. Το προηγούμενο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν 13 νέες εισαγωγές, ενώ δόθηκαν 12 εξιτήρια.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

83 κρούσματα κορονοϊού στη Μεσσηνία – 6.201 μολύνσεις και 97 νέοι θάνατοι σε ολόκληρη τη χώρα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ξυγκώρος παρουσία του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας: Ιδιοκτησία του Επιμελητηρίου το κτίριο των σχολών Παπαφλέσσα!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ